MANŞET | "Brahimi planını Cenk Tosun'un takımı Everton bozdu!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

MANŞET | "Brahimi planını Cenk Tosun'un takımı Everton bozdu!"

Share This

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Brahimi için devrede olan Everton kulübünün fiyat arttırdığı ve yıldız futbolcunun İngiltere Premier Lig'e sıcak baktığı öne sürüldü. 

siyahlabeyaz | Beşiktaş Transfer çalışmaları kapsamında siyah beyazlı yönetimin uzun süredir ilgilendiği Porto'nun yıldız futbolcusu Brahimi'de engel çıktı. Beşiktaş'ın Brahimi transferinde Everton'ın devreye girdiği ve İngiliz kulübünün daha yüksek bir miktar önerdiği öne sürüldü.


Beşiktaş Brahimi'yi transfer edecek mi?

Beşiktaş'ın yeni sezonda Talisca'nın bonservisini alıp almayacağı belirsizliğini sürürken, siyah beyazlılar buradaki boşluğu uzun süredir Brahimi ile doldurmayı planlıyordu. Brahimi transferinde ise Beşiktaş'a bir rakip daha çıktı. Everton'ın da listesinde olan yıldız futbolcu için İngiliz kulübünün fiyat arttırımına gittiği öne sürüldü.

Portekiz basınında A Bola'da çıkan habere göre, Everton'ın teklifinden sonra Brahimi'nin de Premier Lig'e daha sıcak baktığı ve gelen teklifi kabul etmesinin yüksek ihtimalde olduğu öne sürüldü.

Yacine Brahimi kimdir? Bu sezon kaç gol attı?

Cezayir Milli Takımının ve Porto'nun yıldız futbolcusu Yacine Brahimi 28 yaşında. Sol kanatta forma giyen yetenekli futbolcu, dripling yeteneği ile ön plana çıkıyor.
Kariyerine Fransa Ligue 1'de Rennes altyapısında başlayan Brahimi, bir dönem Clermont Foot'ta kiralık olarak forma giymişti. 22 yaşında Granada'ya kiralanan ve bir sezon sonra da 2.5 milyon euro karşılığında bu takıma transfer olan Brahimi 2014-2015 sezonu başında ise Porto'ya 6.5 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

Porto'da büyük bir çıkış yakalayan ve 4. sezonunu geçiren Brahimi taraftarın sevgilsi oldu. Porto ile bir yıllık kontratı daha bulunan Brahimi 2018-2019 sezonu sonunda serbest kalabilecek ancak Beşiktaş bu yaz bu transferi bitirmek istiyor. Porto'da ilk sezonunda 7 gol 6 asist yapan Brahimi 2. sezonunda da 7 gol, 8 asist yapmıştı. Geçen sezon 6 gol 4 asist yapan Brahimi bu sezon ise 7 gol ve 7 asistle oynuyor.

Cezayir Milli Takımında bugüne kadar 40 maça çıkıp 11 gol atan Brahimi, Porto ile de tüm kulvarlarda 158 maça çıktı ve 39 gol atıp 34 de asist yaptı. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder