Fernandes önerdi : "21 yaşında Westham'da acı çekiyor! Beşiktaş..." - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Fernandes önerdi : "21 yaşında Westham'da acı çekiyor! Beşiktaş..."

Share This

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın orta sahadaki eski Portekizli yıldızlarından Fernandes'in, siyah-beyazlılara Premier Lig'de fırsat bulamayan kuzenini önerdiği iddia edildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın eski yıldızlarından Fernandes'in, siyah-beyazlılara kuzenini teklif etti. West Ham'ın, İsviçre pasaportu taşıyan kuzenini kullanmadığını söyleyen Fernandes'in, "21 yaşında. West Ham'da acı çekiyor. Edimilson Beşiktaş'ta yıldız olabilir" dediği öğrenildi.


Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova’da forma giyen Manuel Fernandes’in kulübüyle 1 yıl daha kontratı bulunuyor. Lokomotiv Moskova yönetiminin ise performansından son derece memnun olduğu Portekizli futbolcuyla sözleşme imzalamaya hazırlandığı öğrenilirken, Manuel Fernandes’in Beşiktaş’ı özlediğine dair açıklamaları gündem olmuştu.

“BEŞİKTAŞ’I ÖZLEDİM”
Futbol Arena'nın haberine göre Ocak ayında İtalya Serie A takımlarından Inter’in istediği dönemde cevap verecek zamanı olmadığını söyleyen Manuel Fernandes’in geçtiğimiz günlerde yönetimle yaptığı görüşmede, “Burada mutluyum. Devam eden kontratım var ama acele etmek istemiyorum. Açıkçası Portekiz’e dönmek de gelecek planlarım arasında. Ancak itiraf etmeyeliyim ki, her ne kadar olaylı bir şekilde ayrılsam da Beşiktaş taraftarını ve Beşiktaş’ı da özledim. Tabi ki o kapı benim için kapandı ama Beşiktaş’ta kötü olduğu kadar güzel günlerim de oldu.” dediği öne sürüldü.



Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder