Mathew Ryan: "Crystal Palace ne ki, ben Beşiktaş'a karşı oynadım" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mathew Ryan: "Crystal Palace ne ki, ben Beşiktaş'a karşı oynadım"

Share This

Brighton kalecisi Mathew Ryan, Crystal Palace maç öncesinde Beşiktaş ile geçmiş dönemde yaşadığı tecrübeler ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Premier Lig'in 34. hafta maçında Crystal Palace deplasmanına konuk olacak olan Brighton'da kaleci Mathew Ryan deplasman baskısını hissetmeyeceğini çünkü Beşiktaş deplasmanını yaşadığını söyledi.


Mathew Ryan'ın Beşiktaş taraftarı ile ilgili açıklaması

Bu sezon Premier Lig'de kalma mücadelesi veren Crystal Palace 14 Nisan Cumartesi günü saat 17.00'de başlayacak olan maçta ezeli rakibi Brighton ile ölüm kalım maçlarından birine çıkıyor.

Derbi öncesinde Brighton'un ligdeki konumu daha rahat ancak Crystal bu maçı ölüm kalım mücadelesi olarak görüyor. Mathew Ryan bu maç öncesinde ev sahibi takımın taraftarlarından çekinip çekinmediği yönündeki sorulara ilginç bir yanıt verdi.

"Crystal Palace maçında tribünler beni korkutmuyor." diyen Mathew Ryan, "Çünkü ben Club Brugge'de oynarken Beşiktaş'a karşı maça çıkmıştım. 70 bin taraftar vardı ama 500 bin kişilik ses çıkarıyorlardı. Bunu kelimelerle anlatmak çok zor. Dünyanın en yüksek desibel rekoruna sahipler. O gece aklımda uzun bir süre kalacak." ifadelerini kullandı. (Futbol Arena Dış Haberler)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder