Nihat Kahveci: "Galatasaray'ı, TT Arena'da yenebilecek tek takım Beşiktaş! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Nihat Kahveci: "Galatasaray'ı, TT Arena'da yenebilecek tek takım Beşiktaş!

Share This

Beşiktaş'ın deplasmanda Akhisar'ı yenmesinin ardından Galatasaray, Medipol Başakşehir'i evinde mağlup ederek, liderlik koltuğunu yeniden ele geçirdi!


siyahlabeyaz |  Beşiktaş - Süper Lig'te şampiyonluk yarışı müthiş bir heyecanla devam ediyor. Sezonun ikinci yarısında bambaşka bir oyun ortaya koyan ve ilk kez liderlik koltuğuna oturmayı başaran Beşiktaş, koltuğu Galatasaray'a verdi. Sarı-kırmızılı ekip, Başakşehir'i 2-0 yenerek 1 haftalık aranın ardından yeniden liderliğe yükseldi.


Tivibuspor'da yorumculuk yapan Nihat Kahveci, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kahveci "Bu maç bize şunu gösterdi. Başakşehir, Türkiye'nin en iyi futbol oynayan takımlarından biriydi ama eğer formunda olursa Galatasaray'ı bu statta, bu taraftarın önünde yenebilecek tek takım Beşiktaş. Beşiktaş, Beşiktaş gibi oynarsa, Galatasaray'a çok büyük sıkıntı yaratır TT Arena'da. Galatasaray'ın Başakşehir maçında oynadığı oynadığı oyunu beğenmedim. Bu oyun Beşiktaş'ı yenmek için yeterli olmaz." ifadelerini kullandı. (Ajans Beşiktaş)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder