Oğuzhan'ın sözleşmesindeki detay: Anlaşmayı uzatmazsa... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Oğuzhan'ın sözleşmesindeki detay: Anlaşmayı uzatmazsa...

Share This

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup'un mukavelesinde artı bir yıllık opsiyon bulunduğu iddia edildi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş yönetimi ilk olarak 2012 yılında Oğuzhan’la 4 sezon için anlaşmış, bu süreçte 1 milyon 850 bin Euro ödeyeceğini KAP’a bildirmişti. 500 bin Euro’ya alınan Oğuzhan için KAP’a gönderilen anlaşma metninde, “Arsenal’a bir sonraki satıştan yüzde 30 ödenecektir” maddesi açıklanmamıştı. Bu madde ancak 2017 yılında ortaya çıktı.

Siyah-beyazlı yönetim 2014 yılında Necip ve Olcay’la beraber Oğuzhan’ın sözleşmesini 2017-18 sezonun sonuna kadar uzattı. KAP’a yapılan bildirimde Oğuzhan’ın sadece 1.5 milyon Euro alacağı duyuruldu. Avrupa’nın pek çok devinin listesinde olmasına rağmen Beşiktaş yönetiminin Oğuzhan konusunda oldukça soğukkanlı davranması ise bir iddiaya dikkat çekti.

O iddia, ''Beşiktaş sözleşmesinin son sezonunda Oğuzhan’ın sözleşmesini yüzde 25 oranında zam yaparak bir yıl için uzatabilir'' maddesinin yer aldığı. Böyle bir maddenin yer aldığı, Oğuzhan’ın 5 yıllık yeni sözleşmeyi kabul etmemesi durumunda yönetimin bu hakkını kullanacağı iddiaları güçlendi. (Fotospor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder