Boyko'dan Sosa, Mario Gomez sözleri: "Hata yapıldı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e kiraladığı Ukraynalı kaleci Boyko, siyah beyazlı kulüpte Jose Sosa, Mario Gomez ve Quaresma hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. 


siyahlabeyaz |  Beşiktaş'ın sezonun ikinci yarısında Dinamo Kiev'e kiraladığı kaleci Denys Boyko, Ukrayna basınına verdiği röportajda siyah beyazlı takımla alakalı birbirinden önemli açıklamalar yaptı.


Ukraynalı kaleci Sosa'nın Beşiktaş'tan ayrılış süreciyle alakalı çarpıcı ifadeler kullanırken, "Beşiktaş eğer Sosa'nın sözleşmesinde iyileştirme yapsaydı Sosa kalacaktı. Ayrıca bildiğim kadarıyla mevcut sözleşmesindeki maaşından çok fazlasını istemedi. Sosa Milan'da yapamadı ve bu yüzden Trabzonspor'da Beşiktaş'taki performansını sergileyemiyor." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA SIFIRDAN BAŞLIYORSUN"
Vida'nın Beşiktaş'ta beklenen performansı sergileyememesi üzerine konuşan Boyko, "Vida'ya Dinamo Kiev'de tapıyorlardı. Ancak Beşiktaş'ta sıfırdan başlıyorsun. Şenol Güneş, şampiyon kadroyu çok fazla bozmayı sevmeyen bir teknik adam. İdeal 11'indeki oyuncuları hata yapsa bile onlara güveniyor. Bu konuda muhafazakar bir isim." dedi.

"MARİO GOMEZ VE QUARESMA BİLE YEDEK KALDI"
Beşiktaş ve genel olarak Türkiye'de farklı bir futbol yapısı olduğunu söyleyen Boyko, "Beşiktaş'ta Mario Gomez ve Quaresma gibi yıldızların da yedek oturduğu zamanlar oldu. Burada sanırım belirli bir seviyeden geçmeniz gerekiyor. Türkiye'de belki de bu sayede oyuncuların psikolojilerini ve form durumlarını yukarı çıkarıyorlar. Bilemiyorum." dedi. (Futbol Arena Dış Haberler)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder