Rıdvan Dilmen : "5 dakikada Beşiktaş oldu!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İlk yarısı 2-0 tamamlanan Akhisar karşılaşmasının devre arasında usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'a övgüler yağdırdı.


siyahlabeyaz | İşte Dilmen'in değerlendirmeleri...

"Fabri iyi kaleci, konsantrasyonu da yüksek, hocası da güveniyor. Seleznyov'un pozisyonunda iyi kapattı, 2. pozisyonda çıkması gerekiyordu ama kapandı ve aldı. Cin gibi, oyun içinde, çok iyi profesyonel."


"İlk yarının en iyi oyuncusu Caner. Çok etkili oynadı. Beşiktaş'ın 2-0 öndeyken sol bekinin sol direkten vurması ve dönen topa da ön liberonun vurması, Beşiktaş'ın oyunu her durumda önde oynadığını gösteriyor."

"Beşiktaş uzun zamandır Galatasaray'ı geçmemişti. Bugün kazanırsa maç fazlasıyla da olsa geçmiş olacak."

"2-0 nefret ettiğim skorlardır. 3. golü bulursa maç biter. Beşiktaş ben bu işte varım demek için önde baskı yaptı. Ligimizin en çok gol atan takımı olması gerekiyordu Beşiktaş'ın. Şampiyonlar Ligi'nden erken kopmuş olsa, şu anda 5-6 puan fazlası olurdu."

"Quaresma iyi oynamadı, 5 hafta oynamamak kolay değil. Fazla da koşmadı. Hoca Quaresma'yı 70'de çıkarır." (Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder