Ryan Babel'den Akhisarspor'a 110 km hızda füze - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ryan Babel'den Akhisarspor'a 110 km hızda füze

Share This

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Akhisarspor maçının ilk yarısında Ege temsilcisinin ağlarına adeta bir füze gönderdi.

siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 29. hafta mücadelesi kapsamında karşılaştığı Akhisarspor maçından farklı galibiyet ile döndü. Beşiktaş'ı galibiyete götüren gollerin ikisi Hollandalı yıldız Ryan Babel'den geldi.

Hollandalı yıldız Akhisarspor mücadelesinin henüz başında attığı gole ile Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi ve Akhisarspor'un gardını maçın henüz başında düşürdü. Hollandalı yıldızın attığı gol BeIN Sport'a göre 21 metreden 110 km hızla Akhisarspor ağlarına ulaştı.


Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Akhisarspor ile oynanan mücadelede 2 gol birden atarak yıldızlaştı. Hollandalı oyuncu mücadelenin henüz başında Akhisarspor ağlarına attığı şut ile durumu 1-0'a getirirken Hollandalı yıldız mücadelenin ikinci yarısının başında da attığı gole ile durumu 3-0'a getiren golü kaydetti. Ryan Babel ilk golü attığı mesafenin biraz daha gerisinden çok sert vurdu ve top ağlara gitti.

Ryan Babel'in Akhisarspor'a attığı gol tarihe geçti

Süper Lig 29. haftasında oynanan Akhisarspor - Beşiktaş maçının henüz 3. dakikasında siyah beyazlılar Babel'in golüyle 1-0 öne geçti. Caner Erkin'in pasında ceza sahasında vücut çalımıyla topla buluşan, Babel boş kaldığı anda uzak mesafeden yaptığı sert vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Öte yandan Opta verilerine göre 02.04'te Babel'in attığı gol siyah beyazlıların bu sezon ligde attığı en erken gol olarak kayıtlara geçti.

114 KİLOMETRE
Ryan Babel'in 2. golünde ise ölçüm yapıldı. 23 metreden atılan 2. golde topun sürati saatte 114 kilometreyi gösterdi. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder