Şenol Güneş'in Talisca'sı > Kloop'un Firmino'su - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'in Talisca'sı > Kloop'un Firmino'su

Share This

Son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca'dan ''Firmino'' yaratma projesinde başarılı oldu.


siyahlabeyaz | Şenol Güneş, Liverpool’un Alman hocası Jürgen Klopp’tan kopya çekti. Anderson Talisca’dan dünya yıldızı çıkardı. Talisca patlamasının müjdesini Antalya kampında vermişti.

Cenk Tosun’un takımdan ayrılıp, gol umutlarını sadece ''stabil'' olarak değerlendirdiği Negredo’ya bağlamak istemeyen Güneş, Liverpool’un Alman hocası Jürgen Klopp’tan kopya çekti.


Klopp, Sturridge ve Benteke gibi iki dünyaca ünlü forvetini geri plana attı. Firmino’dan ''sahte 9'' yarattı. Güneş de Antalya kampında Talisca’yı ''sahte 9'' oynatma kararı aldı.

Topsuz koşu, pozisyon alma ve gol vuruşu yeteneği ile Güneş’i ikna eden Talisca, hocasının kendisine güvenini boşa çıkarmadı. Sambacı, Göztepe karşısında bu sezonki 12’nci golünü attı. (Fotospor)


Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder