Şenol Güneş'ten Demba Ba alarmı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın başarılı teknik direktörü Şenol Güneş, defansta görev yapan  oyuncularını uyararak “Demba Ba çok yönlü bir oyuncu... Yarın ona çok dikkat etmeliyiz” ifadelerini kullandı.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü evinde Göztepe’yi konuk edecek olan Beşiktaş, bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


Teknik direktör Şenol Güneş özellikle savunma oyuncularıyla yakından ilgilenirken, futbolcularını rakibin en etkili silahı Demba Ba’ya karşı uyardı. Eski bir Beşiktaşlı olan Ba’nın çok tehlikeli bir isim olduğunu söyleyen Güneş, Senegallli için “Çok yönlü bir oyuncu. Gerek ceza sahası içinde, gerekse uzak mesafeden çok tehlikeli. Ona çok dikkat etmeli, bir an olsun boş bırakmamalıyız” ifadelerini kullandı.


PEPE’YE ÖZEL GÖREV
Savunmasının tecrübesine güvenen Güneş özellikle Pepe’den Ba’yı durdurma konusunda başarılı bir performans bekliyor. Göztepe’ye devre arasında transfer olan Ba, İzmir ekibinde oynadığı 8 maçta 5 kez fileleri havalandırdı.

MEDEL VE NECİP
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Göztepe maçında, ön liberoda Gary Medel'in yanında Necip Uysal'ı görevlendireceği öğrenildi.


RONALDO BEŞİKTAŞ'A GELİR Mİ? YAKIN ARKADAŞI YANITLADI...




Atiba, Oğuzhan ve Tolgay'ın kart cezalısı olması nedeniyle orta sahada sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta, teknik heyetin imdadına Necip Uysal yetişti… Şenol Güneş'in, idmanlardaki form grafiğinden son derece memnun olduğu Necip'i Göztepe maçında ön liberoda Medel ile birlikte oynatacağı belirtildi. (Fanatik)