Sergen Yalçın : "12. şampiyonluğun golünü 90. dakikada attım. Tarih tekerrür...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Sergen Yalçın : "12. şampiyonluğun golünü 90. dakikada attım. Tarih tekerrür...!"

Share This
sergen yalçından galatasaray beşiktaş derbi açıklama ve skor tahmini 28.04.2018

Yarın oynanacak olan zorlu derbi mücadelesine dair Beşiktaş'ın efsane orta saha oyuncusu Sergen Yalçın değerlendirmelerde ve skor tahmininde bulundu.


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın efsanesi derbi karşılaşması ile ilgili şunları söyledi...

Bu maç bana Beşiktaş’ın 100’üncü yılındaki derbiyi hatırlatıyor. 100’üncü yılda Süper Lig’de 12. şampiyonluğun golünü 90’ıncı dakikada attım. Tarih tekerrür eder mi, eder. Şu anda 4 takımın da şampiyonluk şansı son dakikaya kadar var görünüyor. Fakat Beşiktaş’ın geriye kalan tüm maçlarını kazanması da yetmeyebilir, çünkü Medipol Başakşehir’in mutlaka puan kaybetmesi gerekiyor.


BU KEZ ÇOK DAHA ZOR
Ama öncelikle Beşiktaş’ın, Pazar günü Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray’ı yenmesi gerekir. Son iki sezondur Beşiktaş, orada Galatasaray’ı yeniyor ama bu sezon Galatasaray da şampiyonluğa oynuyor. Yani siyah beyazlılar için çok daha zor olacak derbi... Derbinin yıldızı olmaz takımın yıldızları olur. Beşiktaş’ta Quaresma, Adriano, Gökhan Gönül, Oğuzhan gibi isimler öne çıkabilir. Tosic bile sürpriz bir işe imza atabilir duran toplarda.

Derbi tahmini: 1-0 Beşiktaş (Hürriyet)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder