SON DAKİKA | Skandal kararın gerekçesi ve karşılaşmanın tarihi açıklandı! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Skandal kararın gerekçesi ve karşılaşmanın tarihi açıklandı!

Share This

Yarıda kalan olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ardından bugün öğle saatlerinde toplanan TFF kurulları Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması hakkında skandal bir karara imza attı...


siyahlabeyaz | İlk karşılaşması 2-2 biten ve Kadıköy'de oynanan ikinci karşılaşmanın ikinci yarısında yaşanan saha olayları nedeni ile tatil edilen derbi için karar verildi..


Bilindiği gibi bugün karar açıklanmasından saatler önce teknik direktör Şenol Güneş, futbolculardan Tolga Zengin, Caner Erkin ve Ricardo Quaresma mağdur sıfatı ile ifade vermek için çağırılmışlardı.

İşte yaşananlar...
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynana derbinin 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga’yı sakinleştirmeye gelen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti. Acı içinde yerde kalan Şenol Güneş daha sonra ayağa kalktı. Sarı-lacivertli taraftarların tepkisinin devam etmesi tarafından karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girdi. Siyah-beyazlı futbolcular ile teknik ekip de sahadan ayrıldı. Karşılaşmada 3 kez sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı oyun durmuş ve 4. kez tekrarlanınca hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları içeri girme kararı aldı. Alınan karara göre mücadele tatil edildi. Tribünden gelen madde sonrası başına 5 dikiş atılan Şenol Güneş, tedbir amaçlı ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

İşte açıklama :
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi kaldığı yerden devam edecek. Mücadele seyircisiz olarak oynanacak. 

Ayrıca yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde oyunda olan Caner Erkin, Yeni Malatya maçında sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Federasyon bu durum için siyah beyazlılara oyuncu değiştirme hakkı tanıyacak.

İŞTE GEREKÇE:
TFF Yönetimi, futbol müsabaka talimatının 20. maddesinde yer alan "güvenlik dışı kalan" "ZORLAYICI VE DİĞER" nedenler kapsamında karşılaşmanın tatil edildiğine ve maçın tamamlanmasına karar verdi.

Karşılaşma ne zaman oynanacak?
TFF, tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş maçının 3 Mayıs 2018 Perşembe günü kaldığı yerden seyircisiz olarak devam edeceğini açıkladı.

(Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder