SON DAKİKA | Resmi siteden flaş Demba Ba açıklaması! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

SON DAKİKA | Resmi siteden flaş Demba Ba açıklaması!

Share This

Bugün basın toplantısında Başkan Fikret Orman'ın eski oyuncumuz Demba Ba ile yaptığı açıklamaların ardından yaşanan karmaşaya resmi siteden yapılan açıklama ile son verdi.


siyahlabeyaz | İşte resmi siteden yapılan o açıklama...


Başkanımız Fikret Orman’ın gazetecilerle sohbet sırasında Demba Ba ile ilgili sözlerinin farklı bir algı yaratmak maksadıyla kullanılmaya çalışıldığını üzülerek görmekteyiz.

Başkanımızın sözlerinin tamamını bir kenara bırakarak, sadece bir bölümünü cımbızla seçerek kamuoyunda farklı bir algı oluşturulmaya çalışılmaktadır.

Beşiktaş'ın şampiyonluğunun gündemindeki tek konu olduğunu vurgulayan ve başka hiçbir konunun gündemde olmadığını açıkça ifade eden Başkanımız Fikret Orman’ın, Demba Ba hakkındaki soruya verdiği yanıt Göztepe kulübünü ve futbolcuyu öven ifadelerdir.

Beşiktaş camiası ve kamuoyunun yapılmaya çalışılan, yapılan kötü niyetli yorumlara itibar etmemesini rica ederiz. (Resmi Site)