Süper Lig Puan Durumu, Süper Lig fikstür ve Süper Lig kalan maçlar - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig Puan Durumu, Süper Lig fikstür ve Süper Lig kalan maçlar

Share This

Süper Lig 29. haftasında oynanan Akhisarspor - Beşiktaş maçının ardından şampiyonluk yarışı iyiden iyiye kızıştı. Akhisarspor - Beşiktaş maçının ardından Süper Lig Puan Durumu, Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir'in kalan maçlarıyla ile birlikte Süper Lig fikstür detaylarına dair tüm gelişmelere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz. 


siyahlabeyaz |  Süper Lig 29. haftasının açılış maçında Beşiktaş deplasmanda Akhisarspor ile karşı karşıya geldi. Şampiyonluk mücadelesi veren siyah beyazlılar mutlak 3 puan parolasıyla çıktığı maçta sahadan farklı bir skorla galip gelerek zirveye bir adım daha yaklaştı. Süper Lig'de Akhisarspor - Beşiktaş maçının ardından Süper Lig Puan Durumu, Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kalan maçları, Süper Lig fikstürle ilgili tüm detaylar haberimizin devamında.


Süper Lig Puan Durumu (2017/2018)
Süper Lig'de 29. hafta Akhisarspor - Beşiktaş maçıyla start aldı. Siyah beyazlılar sahadan 3-0 galip ayrılarak 59 puanla ligde 2. sıraya yükseldi ve Galatasaray'ın önünde maç falzlasıyla Başakşehir'le olan puanını eşitledi. Bir maçı eksik olan Galatasaray 57, Başakşehir isr 59 puanda yer alırken, Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe 54 puanda yer alıyor.

BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇLARI
Beşiktaş - Yeni Malatyaspor
Galatasaray - Beşiktaş
Beşiktaş - Kayserispor
Osmanlıspor - Beşiktaş
Beşiktaş - Sivasspor

GALATASARAY'IN KALAN MAÇLARI
Galatasaray - Başakşehir
Alanyaspor - Galatasaray
Akhisarspor - Galatasaray
Galatasaray - Yeni Malatyaspor
Göztepe - Galatasaray

BAŞAKŞEHİR'İN KALAN MAÇLARI
Galatasaray - Başakşehir
Başakşehir - Kayserispor
Osmanlıspor - Başakşehir
Başakşehir - Sivasspor
Antalyaspor - Başakşehir
Başakşehir - Kasımpaşa

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI
Sivasspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Antalyaspor
Kasımpaşa - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Bursaspor
Karabükspor - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Konyaspor (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder