Talisca’ya İspanya'dan kanca! Mendes ve Benfica.... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca’ya İspanya'dan kanca! Mendes ve Benfica....

Share This

Sezon başında yaptığı yatırımlarla dikkat çeken İspanyol Kulübü, sezonun ikinci yarısında attığı goller ile zirve yarışında siyah beyazlıları ayakta tutan Anderson Talisca’yı gündemine aldı.


siyahlabeyaz | La Liga’da bu sezonu ilk 4 içerisinde tamamlayıp Şampiyonlar Ligi’ne gitmek isteyen güney İspanya temsilcisi, Beşiktaş’ın Brezilyalı oyuncusuyla ilgileniyor.


Transferi kolaylaştıran etken…
İspanyol AS Gazetesi’nin haberine göre; 24 yaşındaki oyuncunun temsilcisi Jorge Mendes’in hem Valencia hem de Benfica kulüpleriyle fazlasıyla iyi ilişkilere sahip olması bu olası transferi kolaylaştıran bir etken olabilir.

Satış maddesi
Oyuncunun tüm haklarını elinde bulunduran Benfica, yeni sözleşmeye 21 milyon Euro satış maddesi koymuştu. Kimi kaynaklar ise bu rakamın 25 milyon Euro’ya kadar çıktığını söylüyor.

Anderson Talisca’nın Beşiktaş performansı
Beşiktaş’ta kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcu, bu sezon toplam 39 maçta çıktı. Talisca, söz konusu maçlarda 17 kez gol sevinci yaşarken 4 kez de asist yaptı. 32 maçta ilk 11’de başlayan 1,88 boyundaki Talisca, 2867 dakika sahada kalmıştı. (Ajansspor)