''Talisca'yı değil, Joao Mario'yu alın!'' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

''Talisca'yı değil, Joao Mario'yu alın!''

Share This

Beşiktaş'ta Brezilyalı yıldız orta saha Anderson Talisca'nın gelecek sezon için Benfica kulübünden bonservisinin alınıp alınmaması tartışılırken, Joao Mario teklifi kafaları karıştırdı.


siyahlabeyaz | Anderson Talisca için 21 milyon Euro’luk bonservis bedelinin ödenip ödenmemesi tartışılırken Beşiktaş’a sürpriz bir teklif geldi… siyah-beyazlıların Benfica ile yaptığı görüşmeleri yakından takip ettiğini belirten menajer Leonel Silva, siyah-beyazlı yöneticilerle temas kurdu.


Şu anda West Ham’da kiralık oynayan oyuncusu Joao Mario’yu Beşiktaş’a önerdi. Silva, Mario’nun haklarının Inter’de olduğunu, İtalyan ekibinin Mario’ya 40 milyon Euro ödediğini ama değerlendirmediğini anlattı. Oyuncusunun Talisca’dan sadece 1 yaş büyük olduğunu, Brezilyalı oyuncuyu alabilecekleri rakamın yarısına siyah-beyazlı formayı giydirebileceği sözünü verdi.


Menajer Silva’nın tek bir talebi oldu. O da Beşiktaş’ın mükemmel bir yetiştirici kulüp olduğu ve bir sonraki satıştan Mario’da çok büyük bir rakam kazanabileceği kendisine de bu satıştan yüzde verilmesi oldu.