Tamer Tuna sessizliğini bozdu! Demba Ba ve Beşiktaş açıklaması - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Tamer Tuna sessizliğini bozdu! Demba Ba ve Beşiktaş açıklaması

Share This

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, son dönemde yaşanan polemikler ve sarı-kırmızılı takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu.


siyahlabeyaz | Gazete Habertürk’ten Abdullah Çelebi’nin haberine göre, Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Beşiktaş’a gitmek gibi bir amacı olmadığını belirerek, “Gelecek sezon Göztepe’yi daha ileriye taşıyabileceğim planlamayı görmek istediğim için henüz sözleşmemi uzatmadım. Tüm konsantrasyonum burada” dedi.


YIPRATMAK İSTİYORLAR
Süper Lig’de Beşiktaş’a 5-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şansını zora sokan Göztepe’de teknik direktör Tamer Tuna, bazı çevrelerin Beşiktaş söylemleri ile kendilerini yıpratmaya çalıştığını söyledi. “Beşiktaş’a gitme planım yok” diyen Tuna, “Burada kalmak istiyorum. Başkanımız Mehmet Sepil’le kesinlikle para konuşmadım. Gelecek sezon daha iyi bir kadro planlaması ile Göztepe’yi ileriye taşımak istiyorum. Bu planlamayı görmek istediğim için sözleşmemi henüz uzatmadım” dedi.

DEMBA BA’YA SAHİP ÇIKTI
Demba Ba’nın maç sonu konuk takım taraftarlarını selamlaması nedeniyle ıslıklanmasına da değinen Tuna, “Tutkulu bir taraftarımız var. Onların tepkilerine kesinlikle saygı duyuyorum. Demba Ba elinden geleni yaptı, çok da iyi mücadele etti. İlk yarıda kaçırdığı pozisyonun altında başka bir şey aramamak lazım. Kötü vuruş yaptı, olabilir. Bazı çevreler özellikle Beşiktaş algısıyla bizi yıpratmaya çalışıyor. Tüm konsantrasyonumuzla Göztepe için çalışıyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder