Ümit Özat'tan flaş açıklama : "Demba Ba 40 metreden bilerek direğe vurdu oluyor!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Ümit Özat'tan flaş açıklama : "Demba Ba 40 metreden bilerek direğe vurdu oluyor!"

Share This

Hafta sonu Göztepe karşışında alınan 5-1'lik galibiyetin ardından Demba Ba ile ilgili açıklama yapan futbol adamları furyasına Gençlerbirliği hocası Ümit Özat da katıldı...


siyahlabeyaz | Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Galatasaray maçı öncesinde kadroda yaptığı 6 değişikliğin polemik yaratıp yaratmaması üzerine Beşiktaş - Göztepe maçının ardından Demba Ba hakkında konuşulanlara örnek verdi.

İşte Ümit Özat'ın Galatasaray karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamalar...

"Ülke futbolu öyle bir hal aldı ki, bu meslek yapılamaz noktaya geldi. Çok haddim olmadan söylüyorum. Demba Ba 40 metreden vurup direkten dönüyor, Demba Ba bilerek direğe vurdu oluyor."


"Koskoca bir kulüp, koskoca kulübün değerli hocası Beşiktaş'a yenildi diye farklı şeyler anlatılıyor. Bugün Allah korusun mağlup olursak kim bilir hangi senaryolar çizilecek. Beşiktaş'a karşı böyle, Galatasaray'a karşı böyle oynuyor diyecekler."

Uğur ve Ahmet haftalardır formsuzlardı. Ondan yedek kaldılar. Ahmet ve Uğur varken de geçen hafta 4 yedik. Ahmet ve Uğur varken de ilk yarı Galatasaray'dan 5 yedik. Onlar kaptanlarımız. Değerli oyuncularımız ama formsuzlar. Bakarsanız Skuletic de yedek bugün. Polemik olacak bir durum yok. (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder