Varane’dan Pepe açıklaması - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Real Madrid’in ve Fransa milli takımının yıldız oyuncusu Raphael Varane, Sabah Gazetesi’nden Uğur Karakullukçu’nun sorularunı yanıtladı. İşte o röportaj:


siyahlabeyaz | Bir Real Madrid oyuncusuyla iş yapabilmek gerçekten zor bir süreç… Dünyanın en büyük kulüplerinden birinin yıldız oyuncusuyla bir araya gelene dek birçok aşamadan geçiyorsunuz, sormak istediğiniz bazı sorular kulüpler tarafından değerlendirmeye alınıyor. Ne var ki Raphael Varane bu kadar üst düzey bir ekibin göz alıcı bir oyuncusuyken bir o kadar da mütevazı bir oyuncu. Real Madrid kariyeri, Fransa Milli Takımı hakkındaki görüşleri ve bir araya gelme sebebimiz olan Braun Global Medya Günü’nde Türkiye’ye dair sorularımıza da içtenlikle yanıt verdi. İşte karşınızda dünyanın zirvesinde mütevazı bir yıldız portresi: Raphael Varane.


PEPE’DEN İLHAM ALDIM
Beşiktaş’ta oynayan eski takım arkadaşınız Pepe sizin süper alçakgönüllü olduğunuzu söylüyor. Real Madrid’de Pepe gibi çok iyi savunmacılarla çalışmanın faydasını gördünüz mü?

Elbette çok genç yaşta büyük bir takıma gelince öğrenecek çok şey oluyor. Stoper pozisyonu çok deneyim isteyen bir pozisyon ve Pepe gibi diğer isimlerden öğrenmek iyi bir şey. Madrid gibi bir takımın iyi oyuncuları var, kendinizi geliştirmek için alçak gönüllülükle onlardan ilham almalısınız çünkü oyunun en üst seviyesindesiniz ve öğrenecek çok şey var. Deneyimim arttıkça bunun ne kadar önemli olduğunu daha fazla anlıyorum. Madrid’deki büyük oyuncuların bize ilham verdiği doğru. Madrid öğrenmek için mükemmel bir yer.

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder