100 orta ile Avrupa'nın 2 numarası... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

100 orta ile Avrupa'nın 2 numarası...

Share This

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Kayserispor maçındaki rabona asistiyle Avrupa'da manşetleri süsledi. Yıldız futbolcu ayrıca 6 büyük ligde bu sezon en fazla isabetli orta yapan 2 isimden biri oldu.


siyahlabeyaz | Ricardo Quaresma’nın Kayserispor maçında Tosic’e yaptığı ''rabona asisti'' Güney Amerika’da gündem oldu.


Fox Sports’tan Avrupa liglerinde haftanın gollerinin yayımlandığı programda Portekizlinin ortası için, ''Beşiktaş’ın stoperi Tosic haftanın golünü atmadı ama haftanın asistini golle tamamladı. Eğer Puşkaş adına sezonun en iyi golü ödülü veriliyorsa, Quaresma’nın ortasından sonra, en iyi asiste de bir ödül verilmeli denebilir. Olsaydı da zaten bu sezonki sahibi belliydi'' yorumu yapıldı.


Quaresma sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da zirvesinde
Yıllanmış şarap misali sürekli üzerine koyan Ricardo Quaresma, bu sezon Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de en fazla isabetli orta yapan 2 oyuncudan biri oldu. 100 ortaya ulaşan Portekizli oyuncuyu 107 orta yapan Augsburg’un sol beki Philippe Max geçti. Q7, Süper Lig’de maç başına 3.8 isabetli pasla oynuyor. Portekizli ayrıca toplamda 80 maç başına da 3.1 kilit pasla Süper Lig'in zirvesinde. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder