Aykut Kocaman'dan çarpıcı Şenol Güneş sözleri... : “Ben ‘taç hırsızlığı’ derken şaka...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aykut Kocaman'dan çarpıcı Şenol Güneş sözleri... : “Ben ‘taç hırsızlığı’ derken şaka...!"

Share This

Şenol Güneş’in kendisini çok sevdiğini söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, TRT Spor’da yayınlanan 'Basın Tribünü' programında önemli açıklamalarda bulundu.


siyahlabeyaz | Hakemler hakkında açıklamalar yapan sarı-lacivertli takımın Kocaman, “Hakemler kararlarını verirken statlara göre ayrım yapmasın. Hiçbir hakem, hiçbir yerde bükülmesin. Hakemler Fenerbahçe’nın stadında bükülmesin ama Beşiktaş’ın stadında da bükülmesinler. Her zaman her yerde dik dursunlar” diye konuştu.


Taç hırsızlığı sözüne açıklık getirdi
Beşiktaş maçının ardından yaptığı taç hırsızlığı açıklamasına da açıklık getiren Kocaman, “Ben ‘taç hırsızlığı’ derken şaka yoluyla başka bir şey kastettim. Şakayla karışık başka bir şeyi vurguladım. Bunu anlayamamak başka bir şey. Bunu diğer taraflara çekenlerdeki büyük bir düşüklük” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş ile aramızda hiçbir problem yok
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile hiç bir probleminin olmadığını kaydeden Kocaman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ben takımımı korumak istiyorum sadece. Şenol Hoca beni çok sever. Şenol Güneş’e karşı bir tavrım yok. Kötülük bütün spor dünyamızı esir almış durumda. Bir duvara çarpmamız, kendimize gelmemiz lazım. Beşiktaş maçında olayları başlatan kişi değilim. O yüzden kupa maçlarında da hakem etkide ve kaldı ve kötü bir yönetim sergiledi” sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe teknik direktörü, sezonun ilk yarısında Kadıköy’de Beşiktaş’ı hakem hatalarıyla yenmediklerini Fikret Orman’ın üst üste 3 gün bunu söylemesi çok ağrıma gittiğini ifade etti.

Akhisar yenilgileri Beşiktaş maçı sonrasına gelmesinden...
Süper Lig’de iki defa ve Türkiye Kupası finalinde de Akhisarspor’a yenilmelerini ise Kocaman, “Son maçın gerekçesi yok. Diğer maçlar, iki Beşiktaş karşılaşmasının arkasına denk geldi”  diye konuştu.

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi
Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş ile oynanan ve yarıda kalan olaylı derbi hakkında Kocaman, “Derbiyi tatil edecek yoğunlukta bir durum yoktu. Ayrıca bizim sahadan çekilmek aklımıza gelmedi. Ben Beşiktaş takım her halükarda, tarihi itibariyle sahaya çıkar diye düşündüm. Biz olsaydık, aynısını kendimiz için düşünürdüm. Tarihsel gücüne bakarak yaptığım yorum. Bu çok kuvvetli ve alınması zor bir karardı çünkü” dedi. Şenol Güneş ile ilgili o gün ne gördüysem, onu söyledim. Hoca yere düştüyse koruma iç güdüsüyle hocanın yanına gittim kaldırmak için. Bir şey yok dediler. Şeref hoca yanımdaki kişi. Ürktük çünkü. Allah korusun. Yaşananların Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın tarihsel dostluğuna zarar getirmemesi gerekir” (Kartal Haber)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder