Aziz Yıldırım'dan Oğuzhan'ın menajerine: 5 milyon Euro veririm! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Aziz Yıldırım'dan Oğuzhan'ın menajerine: 5 milyon Euro veririm!

Share This

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Oğuzhan Özyakup'un adı Fenerbahçe ile anılırken, yıldız ismin daha önce sarı lacivertli takımla ilgili söylediği sözler akıllara geldi.


siyahlabeyaz | Oğuzhan Özyakup’u Fenerbahçe’nin istediği iddiası bir kez daha gündeme gelirken geçen sezon yaşanan görüşmeler akıllara geldi…


Jeremain Lens’in bonservisinin alınması için görüşmeler devam ederken Aziz Yıldırım aynı zamanda Oğuzhan’ın da menajerliğini yapan Kees Vos’a, “Lens’i boşver sen Oğuzhan’ı bize getir. Yılda 5 milyon Euro veririm” dediği ortaya çıkmıştı. Vos’un 5 yıllık anlaşma yapılırsa en az 3.5-4 milyon Euro’luk bir menajerlik ücreti alacağı için Beşiktaş kaptanının aklını çelmeye çalışmıştı.

Oğuzhan ise bu görüşemeler sonrasında Vos’a, “Türkiye’de Beşiktaş’tan başka takımda oynamam. İstediğimi alamazsam İngiltere’ye dönerim” diyerek görüşmelerin kesilmesini sağlamıştı. O günden sonra Yıldırım, Oğuzhan’a diş bilerken en son olaylı kupa maçından sonra Oğuzhan’ın Tolga ve Mustafa Pektemek ile beraber ceza alması için çaba göstermişti. Pektemek de, Fenerbahçe ile anlaşmışken son anda Beşiktaş’a imza atmıştı.

NDIAYE’YE OĞUZHAN VE TOLGAY ÜZERİNDEN VETO
Öte yandan Şenol Güneş menajerler tarafınan önerilen Badou Ndiaye’yi veto etti… elinde Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan gibi sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en iyi iki 8 numarasını barındırdığını, Senegalli oyuncunun bu iki oyuncuyu keserek Beşiktaş’ta forma giyme şansının bulunmadığını kendisine teklifi getiren yöneticilere iletti. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder