Beşiktaş, Enes Ünal'a transfer teklifi yaptı mı? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş, Enes Ünal'a transfer teklifi yaptı mı?

Share This

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürürken Enes Ünal ile ilgili gerçeklere Futbol Arena ulaştı. Beşiktaş, Enes Ünal'ı transfer edecek mi? Detaylar haberde.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonun transfer çalışmaları için startını verirken Villarreal'de oynayan Enes Ünal ismi ön plana çıktı. Enes Ünal için Beşiktaş'tan teklif var mı?


BJK Transfer: Beşiktaş, Enes Ünal'ı transfer edecek mi? (26 Mayıs Cumartesi)
Beşiktaş Transfer Haberleri Bugün geçen sezonda forvete transfer edilen isimlerden istediği verimi alamayan Beşiktaş, transfer döneminde  forvet noktasına yoğunlaşacak. Bu doğrultusda Beşiktaş'ın Enes Ünal ile ilgilendiği yönündeki haberler basında yer almıştı. FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre, Enes Ünal ile yönetimin bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.
Ancak alınan bilgiye göre, Enes Ünal konusunda yönetimin temaslarını hızlandırmadı ve sadece isim olarak gündeme geldi. Enes Ünal konusunda yaz aylarında neler yaşanabileceği şimdilik merak konusu.

Enes Ünal sakat mı? Enes Ünal neden milli takım kadrosunda yok?
Villarreal'de inişli çıkışlı bir sezon geçiren Enes Ünal, 3 isimle birlikte sakatlık gerekçesiyle kadroya dahil edilmemişti. Milli Takımın resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, "Baldır adalesinde yırtık bulunan Ömer Toprak, kasık adalesinde yırtık olan Enes Ünal, ayak bileğinden sakatlık geçiren Emre Mor ve dizinde sakatlık olan Caner Erkin'e milli takım daveti yapılmadı" ifadeleri yer almıştı.
Ancak Enes Ünal, Villarreal'in Real Madrid ile oynadığı mücadelede ilk 11'de forma giydi. Enes Ünal'ın Real Madrid ile oynayacağı maç sonrası herhangi bir operasyona girmeyeceği de öğrenildi. Bu durum kafaları daha da karıştırırken Milli Takım cephesinden yeni bir açıklama da gelmedi. (Futbol Arena Özel)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder