Beşiktaş pişmiş tavuğa döndü! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş pişmiş tavuğa döndü!

Share This

Şampiyonluk kaçma noktasına geldi… Kadrosu dünya yıldızı isimlerle dolu olsa da üst üste 3. şampiyonluk için yeterli seviyeye bir türlü gelemeyen Beşiktaş’ın yeni sezonda yenilenmeye gideceği konuşuluyor.


siyahlabeyaz | Avrupa’da başarıdan başarıya koşan Beşiktaş için yapılan yorum ise “yaşlı kadrosu bir de sakat ve cezalılar yüzünden oldukça daraldı.” Bu iddiayı ortaya koyanlar hiç de haksız değil gibi.


* Gökhan Töre; 2015-16 sezonunda 24 maçta 4 gol 7 asistle oynadı. 3 milyon euro kiralama bedeli ve 20 milyon euro satın alma bedeliyle West Ham’a gönderildi. Sezon başında sakatlandı. Kendine gelemedi.

* Atınç Nukan; 2014-15’te sadece 9 maç oynamasına rağmen 6 milyon euro’ya Leipzig ondaki cevheri gördü. Transfer etti. Sezon başında sakatlandı. Bir türlü düzelemedi.

* Veli Kavlak; 2013-14 sezonunda 29 maç 3 gol 4 asist. 2014-15 sezonunda 22 maç. Schalke 8 milyon euro verdi satılmadı. 2 sezondur sakat.
Adriano ilk 7 haftanın 4’ünde sakatlıkları yüzünden oynayamadı. Gönül ilk 6 haftayı ameliyat olduğu için kaçırdı. Pepe, değişik haftalarda geçirdiği sakatlıklar yüzünden 7 hafta kaybetti. Sezonu erken kapattı. Tosic 5 haftayı sakatlıklar, 3 maçı da kart cezaları yüzünden kaçırdı. Atiba 5 maçı sakatlıktan 3 maçı kart cezasından kaçırdı. Negredo, G.Saray maçında sakatlandı son 3 hafta yok.Caner; Türkiye’de ilk kez olarak görüntü üzerinden küfürden 6 maç ceza aldı. Malatya maçında sakatlandı. Son 4 hafta forma giyemeyecek. Quaresma; F.Bahçe maçında hareketinden 5 maç ceza aldı. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder