Beşiktaş, Roma'nın oyuncularına talip! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve teknik heyet, geçen hafta pazartesi günü bazı yöneticilerle birlikte Roma'ya gitti, Monchi ile transfer görüşmesi yapmak için bir araya geldi. İşte çok önemli görüşmenin detayları ve merak edilen 4 futbolcu...


siyahlabeyaz | Ajansspor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Orman, Şenol Güneş'in talep ettiği mevkiiler için Roma'da oynayan 4 oyuncunun transfer koşullarını sordu; AS Roma'nın sportif direktörü Monchi ise futbolcularla ilgili ayrıntılı bilgi verdikten sonra transferler konusunda kolaylık sağlayabileceklerini söyledi.


4 OYUNCU'NUN TRANSFERİ ÜZERİNE KONUŞTULAR
Beşiktaş, orta sahada sağ tarafta oynayan Brezilyalı Gerson, yine Brezilyalı olan stoper Juan Jesus ile sağ bek Bruno Perez'in transferini düşünüyor. 

Ayrıca hakları Roma'da olan, Hollanda'nın Nac Breda takımında kiralık oynayan Umar Sadiq Mesbah da Monchi tarafından Beşiktaş'a önerilen bir isim oldu. Bu görüşmede Fikret Orman'a yönetici Umut Güner ve Şükrü Yazıcıoğlu yer aldı.


Juan Jesus, kimdir?
Inter'de uzun yıllar forma giyen Juan Jesus, 2016 yılında Roma'ya transfer oldu. Bu sezon 25 maçta görev alan 26 yaşındaki savunmacı skora katkı sağlayamadı.


Umar Sadiq Mesbah kimdir?
21 yaşındaki Umar Sadiq Mesbah, santrfor pozisyonunda görev alıyor ve hızıyla dikkat çekiyor.



Gerson kimdir?
2 sezondur Roma'da forma giyen Gerson, bu sezon 11 maçta görev alırken 2 gol, 1 asist kaydetti. 20 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu kariyerindeki sıçramayı Fluminense'de yaptı.


Bruno Peres kimdir?
Roma'nın savunmacısı Bruno Peres bu sezon 19 maçta görev alırken skora katkı sunamadı. 28 yaşındaki futbolcunun 2021 yılına kadar İtalyan ekibiyle sözleşmesi devam ediyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder