Beşiktaş'a Musa Barrow transferinde 4 dünya devi rakip! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a Musa Barrow transferinde 4 dünya devi rakip!

Share This

Beşiktaş'ın transfer çalışmaları kapsamında ilgilendiği iddia edilen isimlerden biri olan Musa Barrow için Avrupa'nın devleri devreye girdi.


siyahlabeyaz | BJK Transfer çalışmaları kapsamında gelecek sezon kadrosuna katacağı isimlerle ilgili girişimlerini devam ettiriyor. Beşiktaş Transfer Haberleri kapsamında Atalanta forması giyen Musa Barrow ile ilgileniyor mu? Beşiktaş'a yazılan Musa Barrow için İtalya'dan yeni iddialar ortaya atıldı.


BJK Transfer: Musa Barrow, Beşiktaş'a transfer olacak mı?
İtalyan basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş'a yazılan Musa Barrow için Borussia Dortmund da devreye girdi. Juventus, Inter ve Chelsea'nin de ilgilendiği Musa Barrow için Dortmund'un istekli olduğu ve transferi bitirme konusunda ısrarcı davranacağı belirtildi.

Musa Barrow kimdir, kaç yaşında? Musa Barrow golleri
19 yaşındaki Gambiyalı futbolcu Musa Barrow, bu sezon Atalanta'da A Takım'da forma şansı bulmaya başladı. Serie A'da 18 resmi maça çıkan Musa Barrow, 23 gol, 7 asistlik performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekti. Musa Barrow toplamda 32 resmi maçta 29 gol, 8 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena Dış Haberler)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder