Beşiktaş'a Pelkas transferinde PAOK'tan cevap - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş yönetiminin gündemine aldığı PAOK'un futbolcusu Pelkas'ın geleceği ve transfer haberleri hususunda kulüpten açıklama geldi. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da PAOK - AEK kupa finalini izleyen Başkan Fikret Orman'ın izlediği ve Türkiye'de ilk kez FutbolArena'nın duyurduğu Pelkas hakkında kulübünden açıklama geldi.


Beşiktaş'ın Pelkas transfer haberleri
Beşiktaş yönetimi Talisca'nın ayrılması durumunda şimdiden Brezilyalı futbolcunun yerine 10 numara için alternatifler bakarken, Fikret Orman'ın bizzat stattan izlediği PAOK'un futbolcusu Pelkas için Yunan kulübünden transfer haberlerine yanıt geldi.

PAOK yönetiminden yapılan açıklamada, "Pelkas bizim için değerli bir futbolcu. Onun takımda kalması kulüp adına ilk seçenek. Doğrudan resmi bir teklif yok olmasa da Pelkas'ı izleyen kulüpler olduğunu biliyoruz. Resmi tekliflere göre bir değerlendirme yaparız." ifadelerine yer verildi.

Dimitrios Pelkas kimdir?
24 yaşındaki Yunan Milli oyuncu bu sezon PAOK formasıyla 36 maçta 12 gol kaydetti. Forvet arkasında görev yapan Pelkas'ın kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor. (Haber: Ertan Süzgün)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder