Beşiktaş'a yeni 10 numara transfer adayı Konstantinos Fortounis - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'a yeni 10 numara transfer adayı Konstantinos Fortounis

Share This

Beşiktaş'ta yeni sezonun kadro çalışmaları şimdiden başladı. Talisca'nın ayrılma ihtimaline karşı, 10 numara pozisyonuna futbolcu bakan siyah beyazlılar, Pelkas'ın ardından Olympiakos'ta oyanyan Fortounis'i de gündemine aldı. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş yönetimi şampiyonluk şansının kaybedilmesinin ardından yeni sezon öncesinde transfer için kolları sıvadı.


Başkan Fikret Orman önceki gün Yunanistan Kupası finali AEK - PAOK maçını izlerken, burada PAOK'ta forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Dimitrios Pelkas'ı izlemeye alındı. Beşiktaş'ın gündeminde yine forvet arkasında görev yapan bir Yunanlı futbolcu daha yer alıyor. Beşiktaş'ın gündemine aldığı diğer Yunanlı futbolcu Olympiakos'ta görev yapan Konstantinos Fortounis

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Konstantinos Fortounis
Beşiktaş'ın Yunanistan seferinde gözlem altına aldığı diğer futbolcu ise Olympiakos'ta forma giyen 25 yaşındaki Konstantinos Fortounis. Olympiakos'un bu sezon şampiyonluğu kazanamamasından dolayı kulüp başkanı Marianakis'in geçtiğimiz günlerde takıma çok sinirlenip 15 futbolcuyu satma kararı alacağı Yunan basınında geniş yer bulurken, Beşiktaş yönetimi ise bu gelişmenin ardından harekete geçerek,  Olympiakos'un 10numarası Konstantinos Fortounis'i izlemeye aldı. Pelkas gibi Yunanistan Milli Takımı'nda da forma giyen Fortunis, bu sezon 37 maçta 11 gollük performans sergiledi.

Konstantinos Fortounis kimdir?
2014 yılında Kaiserslautern'den Olympiakos'a transfer olan Konstantinos Fortounis, 25 yaşında ve forvet arkası pozisyounda görev yapıyor. 1.83 boyunda olan Konstantinos Fortounis, Yunanistan Milli Takımı'nda da görev yapıyor. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Olympiakos formasıyla 37 maçta 11 gol attı, 14 asist yaptı. (FutbolArena Özel)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder