Beşiktaş'ın Osmanlıspor kadrosunda büyük sürpriz! 3 oyuncu daha... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ın Osmanlıspor kadrosunda büyük sürpriz! 3 oyuncu daha...

Share This

Beşiktaş'ın Osmanlıspor maçı kamp kadrosu açıklandı. Açıklanan kadroya göre Negredo, Atiba, Pepe, Ricardo Quaresma ve Adriano, Osmanlıspor maçının kadrosuna alınmadı.


siyahlabeyaz | Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta mücadelesi kapsamında Ankara'da konuk olacağı Osmanlıspor mücadelesinin hazırlıklarını tamamladı ve Ankraya'ya hareket etti. Beşiktaş'ın Osmanlıspor mücadelesi öncesinde flaş gelişme yaşandı.

Beşiktaş'ın Osmanlıspor maç kadrosu


Beşiktaş futbol takımı Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşma için Ankara'ya hareket etti. Siyah beyazlı takımın Osmanlıspor maç kamp kadrosunda flaş bir gelişme yaşandı. Ricardo Quaresma açıklanan Osmanlıspor maçı kadrosunda yer almadı.

Sakatlığı veya cezası bulunmayan Quaresma'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Alvaro Negredo, Pepe ve Atiba ile birlikte cezalı Tosic ile Adriano da Osmanlıspor mücadelesinin kamp kadrosuna alınmadı.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN OSMANLISPOR KAMP KADROSU
Fabricio,Tolga Utku, Vida, Fatih, Gökhan, G. Alpay, Medel, Necip, Tolgay, Oğuzhan, TaliscA, Lens, Gökhan, T. Babel, Mustafa, Larin, Love (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder