Beşiktaş'ta transfer taarruzu: Tam 10 yıldız! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta transfer taarruzu: Tam 10 yıldız!

Share This

Şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Beşiktaş’ta; gelecek sezon için yapılacak olan takviyeler için transfer çalışmalarına başlandı.


siyahlabeyaz | Kadroyu gençleştirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Şenol Güneş’in de onayı doğrultusunda yurt içi ve yurt dışından birçok oyuncuyu gündemine aldı.

Şampiyonlar Ligi’ne kalınamaması halinde ‘kemer sıkma’ politikası uygulayacak olan Kartal, yaşlı ve yüksek maliyetli oyunculardan kurtulup yerlerine daha uygun isimler almayı hedefliyor.


UEFA ile yaptığı ‘Finansal Fair-Play’ anlaşması sona eren ve artık bonservisli oyuncu da alabilecek olan Beşiktaş’ın elinde geniş bir isim yelpazesi bulunuyor.

SAĞ BEKE RAFİNHA, SOL ÖNE BERNARD
Beşiktaş’ın yabancı oyuncu listesinde Bayern Münih’in Brezilyalı sağ beki Rafinha ile Shaktar Donetsk’de hem orta saha hem de sol kanat oynayan Bernard bulunuyor. İki oyuncunun da sözleşmelerinin sona ermesi Kartal’ın iştahını kabartıyor. Oyuncularla temasa geçip ilk görüşmeleri olumlu sonuçlandıran yönetimin bu futbolculara imza attırması an meselesi... Gençleştirme operasyonuna rağmen 33 yaşındaki Rafinha’nın tercih edilmesinin en önemli nedeni bonservisi olmaması ve tecrübesi.

TRABZON'DAN BURAK, OKAY VE SOSA
Burak Yılmaz, bu kez Siyah-Beyazlı formayı giymeye çok yakın. Mali sıkıntılar nedeniyle Burak’ı satmaya sıcak bakan Trabzon yönetimi ile prensip olarak anlaşıldığı belirtildi. Kartal’ın Bordo-Mavili ekipten istediği diğer isim ise Okay Yokuşlu. Sözleşmesinde ‘7 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi bulunan Okay için pazarlık yapılacak. Transferin 4.5 ile 5 milyon Euro arasında bir ücrete bitirilmesi bekleniyor.

Öte yandan Negredo ve Love ile yolları ayırması beklenen başkan Orman, Demba Ba’yı da alarak santrfordaki açığı kapatmayı düşünüyor.

Ayrıca Trabzon’da mutsuz olan Sosa’nın da gelmek için haber gönderdiği ve son kararın Orman’da olduğu bildirildi.


KAYSERİ'DEN DENİZ TÜRÜÇ, ALANYA'DAN EMRE AKBABA
Türk futbolunun genç yıldızları Deniz Türüç ve Emre Akbaba da Beşiktaş’ın listesinde... Transfer çalışmalarını yabancıdan çok yerli oyuncular üzerinden yapan Kartal’da başkan Orman’ın, Kayseri Başkanı Erol Bedir ile görüştüğü Deniz transferini bitirmeye çok yaklaştığı kaydedildi. Love transferinde Alanyaspor ile iyi ilişkiler yürüten Siyah-Beyazlı yönetim, Emre Akbaba için de bütün şartları zorlayacak. Genç oyuncu için Love’un tekrar geri verilmesi ve üstüne para teklif edileceği belirtildi.

Öte yandan listede Göztepe forması giyen Tayfur Bingöl de bulunuyor.    

ALMANYA'DAN SUAT VE KENAN
Gurbetçi avına da çıkan ve birçok oyuncuyu listesine alan Kartal, iki oyuncuyu ön plana aldı. Bunlardan ilki Mainz’de defansif orta saha olarak forma giyen 21 yaşındaki Suat Serdar...İkinci isim ise Hannover’de oynayan 24 yaşındaki forvet ve sol kanat Kenan Karaman... Siyah-Beyazlı kurmaylar bu futbolcular ve aileleri ile yaptıkları görüşmelerde önemli yol kat etti. Kısa süre içerisinde imzaların atılması bekleniyor.

ORMAN, TALISCA İÇİN LONDRA'YA UÇTU
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün Londra’ya uçtu... Orman’ın, Anderson Talisca transferi ile ilgili bazı İngiliz kulüplerle görüşme yapmak için Ada’ya gittiği öğrenildi. Brezilyalı yıldızın 21 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmak isteyen Siyah-Beyazlılar, bir İngiliz kulüple özel anlaşma yapıp Talisca’yı önce alıp sonra da satmak istiyor. Şu anda maddi anlamda iyi bir durumda olmayan Kartal, anlaşma sağlandığı takdirde, İngiliz kulüpten önce para alıp Talisca’nın bonservisini alacak daha sonra da futbolcuyu bu kulübe satacak. (Habertürk)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder