Beşiktaş'ta yönetim, Şenol Güneş'in 'kalsın' dediklerini bir bir gönderiyor! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş'ta yönetim, Şenol Güneş'in 'kalsın' dediklerini bir bir gönderiyor!

Share This

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, takımda kimin kalmasını istese, yönetim tersini yapıyor. Tosic ve Talisca'nın vedası da Şenol Güneş'i memnun etmedi.


siyahlabeyaz | Beşiktaş’ta sezon bitti... yönetim Tosic’i sattı. Talisca’yla yola devam etmeme kararı aldı. Babel, Pepe, Adriano ve Quaresma’nın satılması içinde bazı menajerlerle görüşmeler devam ediyor. Bir kez daha Şenol Güneş’in sözleri çiğnendi. Çünkü tecrübeli teknik adam, ''satacaksak Vida’yı satalım sistemimize uygun değil'' sözlerini tekrarladı. ''Takıma çok iyi uyum sağladı. Talisca ile yola devam edelim'' sözlerine ise yönetimden olumlu cevap gelmedi.


Şenol Güneş’in ayrılmak gibi bir niyeti yok... ama yönetim hoca gitsin diye adeta elinden geleni ardına koymuyor. Güneş’in kalmasını istediği Tosic’i satan yönetim, kalmasını istediği Talisca’ya da yol verdi.

Babel, Pepe, Adriano ve Quaresma içinde görüşmeler yapan yönetimin bu tavrı Güneş’in canını oldukça sıkıyor. Yönetim ayrıca Güneş’in tüm vetolarına rağmen bu yaz da kamp için Çin’e gitme kararı aldı.

Tosic'in vedası
Çin’in Guangzhou takımına imza atan Disko Tosic, BJK TV’ye hislerini anlattı. Sırp stoper, ''Bu kulüpte oynadığım için çok şanslıyım. İnanılmaz bir taraftara sahibiz burada geçirdiğim günleri asla unutmayacağım. Beşiktaş'ta inanılmaz günlerim geçti. 3 yılda 2 şampiyonluk yaşadım. Beşiktaş gerçekten inanılmaz bir taraftara sahip. Hocama, takım arkadaşlarıma ve taraftarlara teşekkür ediyorum. Şampiyon olarak onları mutlu etmek isterdik'' dedi.

Güneş, Talisca'nın Liverpool'a gittiğini ima etti
Herkes Talisca’nın vedasını konuşuyor… merak edilen ise sambacının Wolves’a mı yoksa, Roma’ya mı gittiği. Şenol Güneş ise Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamada,  “Wolverhampton’ı düşünmeyin, daha üstteki takımları düşünün” yanıtını verdi. Ardından da “Cenk’e rakip olabilir” diyerek Liverpool’u işaret etti. Everton ile Liverpool aynı şehrin takımları ve bir süre önce Talisca’nın Coutinho’nun yerine Liverpool’a gideceği iddia edilmişti. (Fotospor)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder