Büyüka açıkladı: Kimlerle yollar ayrılacak? - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Büyüka açıkladı: Kimlerle yollar ayrılacak?

Share This

Şansal Büyüka, Spor Toto Süper Lig'in son 2 haftasına girilirken transfer çalışmalarını hızlandıran siyah beyazlılarda gönderilmesi muhtemel oyuncular ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


siyahlabeyaz | Şansal Büyüka, Beşiktaş’taki gelişmeleri değerlendirdi.

Kısır golcülerle olmaz
Beşiktaş’ta belli ki Vagner Love yolcu… Büyük ihtimalle Negredo da öyle… Negredo gitmese bile, takımın ilk golcüsü olmayacağı çok açık ortada… Büyük ve skorer golcülere alışkın Beşiktaş, transfer ayında golcü için çok net hamleler yapacak, başka çaresi yok.


Belki yeniden 1 artı 1 sözleşme ile Demba Ba gelecek. Ancak yeterli değil…

Geçen sezon Şenol Güneş, eski öğrencisi Burak Yılmaz’ı çok istemiş, Beşiktaş seyircisi ciddi anlamda karşı çıkmıştı. Şenol Hoca yeni sezonda devam edeceğine göre Burak Yılmaz ismi üstünde ısrar edebilir. Seyirci bu defa ne yapar, merak konusu… Ama Burak Yılmaz’ı alıyorsan, karşısına her sezon en az 20-25 gol yazıyorsun. Böyle de bir gerçek var. Hatta gelişmelere göre çok çarpıcı bir yabancı golcü bile olabilir.

Sonuçta golcü konusunda Beşiktaş’ta çok şey olabilir, ama tek şey olmaz: Beşiktaş bir daha bu kadar kısır golcülerle oynamaz.

Lider yıkılırsa…
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçının öncesinde, sonrasında söyledikleriyle, duruşuyla, yüz ifadesiyle, tavırlarıyla, hatta giyim kuşamıyla sanki tam bir “özgüven” patlaması içindeydi. Oysa daha bir hafta önce şampiyonluğun kaderini belirleyecek Galatasaray maçında adeta yılgın, bitkin, hatta tükenmişlik sendromu yaşayan bir Şenol Güneş görüntüsü içindeydi.

Keşke Şenol Hoca, Kayserispor maçındaki görüntüsünü, o kadar saldırıya rağmen Galatasaray maçında sergileyebilseydi. İnanın o zaman sahada çok daha farklı bir Beşiktaş olabilirdi…

Sonuçta bu kadar çökük bir görüntü veren Şenol Güneş’i sadece ekran başındakiler ya da tribünde oturanlar değil, hepsinden önce sahadaki futbolcular görüyor. Lider yıkılırsa futbolcu nasıl ayakta kalır? Milliyet)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder