Cem Dizdar: Ankara'da fantastik kadro... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İki yılın şampiyonu, Şampiyonlar Ligi’nin gösterişlisi bir maçla zihinsel olarak dağılıp ‘duruş belirleme’ pozisyonunu seçtiği yetmez gibi bir de kart ve sakatlık gibi sorunlara takılınca sahaya fantastik bir kadroyla çıktı.


siyahlabeyaz | İki yılın şampiyonu, Şampiyonlar Ligi’nin gösterişlisi bir maçla zihinsel olarak dağılıp ‘duruş belirleme’ pozisyonunu seçtiği yetmez gibi bir de kart ve sakatlık gibi sorunlara takılınca sahaya fantastik bir kadroyla çıktı. Beşiktaş topu rakibinden daha fazla kullandıysa da ilk devre sonuca gidemedi. Beşiktaş iki antrenman golü buldu lakin akabinde bir de antrenman golü yedi!.. Osmanlı topu da oyunu da alır gibi oldu ama Oğuzhan ‘ince iş’lerini devreye sokunca Beşiktaş’ın gücü yeniden görünür hale geldi. Yine bir ortada doğru yerleşse bile iki golde gösterdiği zaafiyeti tekrarlayan Osmanlı savunması kolayı kaçıran Love’un daha zoru atmasına yardımcı oldu. O kadar yabancı oyuncu bir o kadar yerli ‘havalı oyuncu’, hepsinden önemlisi sorunları sürekli başkalarında arayan teknik direktörler cennetinde böylesi maçlara şaşmamız mı gerek? Özetle şu oldu... Beşiktaş, kalitesi değil ama şampiyonluk çekişmesiyle ‘cümle aleme parmak ısırtan’ Türkiye Süper Ligi’nde UEFA’da fazladan dinlenme şansını son haftaya bıraktı!...


Gecenin sorusu
2024’e aday olan ülkemizde çoğu tribün boş! Biz “Türkiye’de futbol hayati seviyede sevilen bir oyundur” diye kendimizi kandıra duralım, acaba oylamaya katılacak üyeler bu tabloyu görmüyor mu sanıyoruz?

Maçın starı
Bu maçta bir ‘yıldız’ seçmek için kafayı gökyüzüne hiç kaldırmamış ya da tuttuğu takımdan başkasının maçını izlememiş olmak gerek. İlle de isim istenirse Oğuzhan’ın adını anarım.

Maçın olayı
Futbol ‘yapmacık’lığı kabul eden bir oyun değil. Yağmacığın yaldızı önünde sonunda dökülüyor. Ülkenin en büyük ikinci kentinde küme düşmeme maçı var ve stat boş!... Neden acaba?..

Kısa mesaj
Talisca’nın skor üretme dışında ‘görünmez’ olduğu Beşiktaş’ta bir de Vida, Love, Lens gibi ‘belirsiz transferler’ bu yılı onlar KISA adına zayi etti diyebiliriz. (Cem Dizdar / Fanatik)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder