Denizli'den Beşiktaşlı oyuncuya övgü dolu sözler: 'Kumaşından kalite akan...' - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Denizli'den Beşiktaşlı oyuncuya övgü dolu sözler: 'Kumaşından kalite akan...'

Share This

Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın 3-2 kazandığı Osmanlıspor maçının ardından TRT Spor'a değerlendirmelerde bulundu. Denizli, küme düşme potasındaki takımların durumuna da değindi.


siyahlabeyaz | Mustafa Denizli'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Osmanlıspor bugün belki de berabere bile kalsaydı şansı kalmayabilirdi. Osmanlıspor artık ligde kalabilme adına şansını büyük ölçüde kaybetti. Kazansalardı iki skor lehine olacaktı ama şartlar, ibre artık Akhisarspor'a döndü. Yarın Akhisarspor 1 puan alırsa son düşen takım belli olacak ama Kayserispor kendi sahasında iyi oynuyor."


"Beşiktaş istediğini aldı"
"Özellikle Beşiktaş adına son derece önemli 3 puan oldu. Bu akşam Beşiktaş'ın kazanması belki de diğer takımlar adına da sevindiği bir maç oldu. Bugün Beşiktaş istediğini alırken sahada öne çıkan isim yoktu. Vagner Love kumaşından kalite akan bir oyuncu. Başarılı bir forvet."

"Bu ligde 1 puan çok değerli"
"Son hafta eğer lider ile puan farkı 1 veya 2 olsaydı, bu hafta inanılmaz bir hafta olabilirdi. Önemli bir sezon yaşadık. Galatasaray haftaya berabere kalırsa 1 puan ile şampiyon olacak. Konyaspor'un berabere kalması rehavetten kaynaklandı."

"Fenerbahçe kazanırsa liderin 3 puan arkasında olacak fakat bu saatten sonra Fenerbahçe'nin şampiyon olması çok uzak bir ihtimal."

"VAR sisteminde ikna olamadım"
"Erzurumspor, 4-3'lük skor sonrası taraftarıyla İstanbul'da olacak. İlk defa uygulanan VAR sisteminde elle oynanan ve penaltı pozisyonu için ikna olmadım. Orta hakem karar veremedi, yan hakemi ile anlaşamadı."

"Bugün Aminu neden oyundan alındı anlamadım!"
"Beşiktaş, bugün Osmanlıspor karşısında daha derli toplu bir oyun çıkardı. Oğuzhan etkili paslar çıkardı ve son final paslarını iyi verdi."

"İrfan Hoca, bugün Aminu Umar'ı neden oyundan aldı? Anlamadım. Osmanlıspor'un en etkili oyuncusuydu. Gol atmaya ihtiyacı varken oyunda risk alacağı bir oyuncuydu. Regattin ve Chikaleshi'nin iyi olmadığı bir Osmanlıspor sahadaydı." (Ajansspor)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder