Everton, Oğuzhan Özyakup için teklifini yaptı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Oğuzhan Özyakup, Everton yolunda... İngiliz ekibi Oğuzhan Özyakup için Beşikaş'a 12 milyon Euro ödenmeye hazır. Ancak sıkıntı ne Beşiktaş ne de oyuncu cephesinde...


siyahlabeyaz | Beşiktaş'ın devre arasında golcü oyuncusu Cenk Tosun'u 26 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında sattığı İngiliz ekibi Everton, siyah beyazlı ekibin bir başka yıldız oyuncusu Oğuzhan Özyakup'u transfer gündemine aldı.


Oğuzhan Özyakup, Everton'a mı transfer olacak?
Akşam Gazetesi'nin haberine göre, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, Cenk Tosun'dan sonra Oğuzhan Özyakup'u da transfer etmek istiyor. Başkan Fikret Orman, Oğuzhan Özyakup'un Arsenal'deki yüzde 30'luk payını almak için çalışıyor. Sorun çözülürse Everton, Oğuzhan'ın bonservisine 12 milyon euro vermek için hazır bekliyor.
Oğuzhan Özyakup bu sezon kaç gol attı?
Oğuzhan Özyakup geçtiğimiz sezonların aksine, bu sezon Şenol Güneş'ten forma bulmakta zorlandı. Bu sezon hiç gol atamayan Oğuzhan Özyakup ligde 3, Türkiye Kupası'nda da 4 asist yapabildi. Oğuzhan Özyakup geçen sezon 5 gol 10 asist yaparken bir önceki sezon da 10 gol ve 8 asist yapmıştı. Oğuzhan Beşiktaş'ın şampiyon olduğu son iki sezonda performansı ile şampiyonluğa katkı sağlayan başlıca isimlerden biri olmuştu. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder