Fernandes'ten şampiyonluk sonrası Beşiktaş itirafı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Lokomotiv Moskova'nın Rusya'da şampiyon olmasının ardından eskiden  Beşiktaş forması da giyen Portekizli yıldız orta saha Manuel Fernandes siyah beyazlılarla ilgili kısa bir açıklamada bulundu. 


siyahlabeyaz | Benfica takımı ile yaşadığı şampiyonluğun ardından gösterdiği yüksek performans ile Rusya Premier Lig'de Lokomotiv Moskova'nın bu sezonu şampiyon olarak tamamlamasında büyük rol alan  yıldız oyuncu Manuel Fernandes elde edilen zaferin ardından açıklamalarda bulundu.


Premier Lig'in 29. haftasında kendi sahalarında Zenit takımını 1-0 yenerek şampiyonluğa ulaşılan maçın arından konuşan Portekizli yıldız Fernandes, "Burada başarılı bir sezon geçirdik ve şampiyonluğa ulaştık. Sanırım bu şampiyonluğu hak ettik." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'la ilgili de kısa bir cümle kuran yıldız oyuncu "Bu benim yaşadığım ikinci şampiyonluk. Daha önce 2004/05 sezonunda da Benfica'da şampiyonluk yaşamıştım. Türkiye'de olduğum sürede de Beşiktaş'ta şampiyonluğa çok yaklaşmıştık ama son haftalarda büyük şanssızlıklar yaşadık." dedi.

L. MOSKOVA 14 YIL SONRA...
2001 yılından beri şampiyonluk yarışını bir türlü sonlandıramayan L. Moskova,bu hayaline 14 yıl sonra kavuştu. Başarılı teknik adam Yury Semin yönetiminde Rusya Premier Lig'de ve Avrupa kupalarında iyi bir sezona imza atan L. Moskova, 29. hafta mücadelesinde taraftarlarının tıklım tıklım doldurarak destek verdiği karşılaşmada Zenit takımını misafir etti. Lokomotiv Moskova Zenit karşısında 87. dakikada Eder'in buldupu golle karşılaşmayı kazanarak 17/18 sezonunu şampiyon olarak tamamladı (Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder