"2 satır yazı yazdık mı oyuncu bizim!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"2 satır yazı yazdık mı oyuncu bizim!"

Share This

Talisca’yı almak için 31 Mayıs mesai bitimine kadar zaman var. Ancak bizde hava biraz olumsuz. ‘Alacağız’ kararı çıkarsa peşinat yatırmamıza gerek yok. 2 satır yazı yazdık mı oyuncu bizim olur.”


siyahlabeyaz | BEŞİKTAŞ, Talisca konusunda büyük sancı çekiyor. Siyah-Beyazlı yönetim, oyuncunun satın alma opsiyonunu kullanıp kullanmama konusunda henüz karar vermiş değil. Siyah-Beyazlı yöneticiler futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmaları durumunda, başka kulübe 21 milyon euronun üzerinde bir bedelle satıp satamayacaklarından emin değil. O yüzden de hala bir netlik yok. Talisca’da satın alma süresi ise yarın akşam mesai saati bitiminde sona eriyor. Beşiktaşlı bir yönetici bu konudaki fikirlerini gazetemize işte böyle açıkladı:


DENGELERİMİZ UYGUN DEĞİL
Talisca konusunda net bir şey yok. Hala karar verebilmiş değiliz. Ama hava daha çok olumsuz yönde. Yani opsiyonu kullanmama konusunda genel bir görüş var. Konuyu yönetimde tartışacağız. Alınması yönünde bir karar verirsek, hiçbir bürokratik engel yok. Peşin para ödememiz de gerekmiyor. Sadece Benfica Kulübü’ne 2 satır resmi yazı yazıp, ‘Biz oyuncuyu alıyoruz’ dedik mi iş biter. Ancak o maliyeti kaldırabilecek durumda değiliz. Alır da satamazsak büyük sıkıntıya düşeriz. Bizim kendi dengelerimiz şu anda bu parayı ödemek için yeterli gözükmüyor.

YENİDEN DAMGAMIZI VURACAĞIZ
Elbette her duruma göre planlarımız var. Talisca sonrasında oluşabilecek boşluğu kapatmak için çalışmalar sürüyor. Transfer döneminde hareketli günler geçireceğiz. Geçtiğimiz günlerde Başkanımız Fikret Orman da söyledi. Beşiktaş Türkiye’nin en büyük kulübü, elbette ki takviyeler olacak. 2 sezon üst üste kazanılan şampiyonluk sonrasında geçtiğimiz sezon taraftarlarımızı üzdüğümüzü çok iyi biliyoruz. Onları tekrar mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hocamız Şenol Güneş’le birlikte yeniden Türkiye’ye ve Avrupa’ya damga vuracağız. (Akşam Özel Haber)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder