İşte Benfica'nın Roma'dan Talisca için istediği flaş rakam... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İşte Benfica'nın Roma'dan Talisca için istediği flaş rakam...

Share This
Talisca Roma'ya transfer olacakmı 06 mayıs 2018

Spor Toto Süper Lig'de son haftalara girilirken Roma'ya transferi hakkında her gün değişik iddialar ortaya atılan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca'nın geleceğiyle ilgili Portekiz basınında flaş bir haber ortaya atıldı. Peki Talisca, Roma'ya transfer olacak mı? 


siyahlabeyaz | Son iki sezonun Şampiyonu Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam ederken planlanan yepyeni kadrosuna katmayı düşündüğü isimlerle de temaslarını sürdürüyor. Ayrıca bir yandan da takımdaki süper yıldız futbolcuların gelecekleri ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.


Bunlardan bir tanesi de uzun zamandır Beşiktaş transfer haberleri aramalarında günün öne çıkan isimlerinden biri olan Talisca için Roma kulübünün girişimi oldu.

Beşiktaş Transfer: Roma, Talisca'yı transfer edecek mi? (6 Mayıs 2018)

Beşikta kulübünün sözleşmesi kapsamında tam 21 milyonluk bedeli ödemesi ve Anderson Talisca ile sözleşme yapılması durumunda tüm haklarını alabileceği oyuncu için İtalyan devinin ısrarı devam ediyor. Bu anlamda dün Roma sportif direktörü Monchi'nin Benfica ile görüştüğü iddia edildi. Portekiz basınında yer alan flaş haberlere göre, Benfica takımının Brezilyalı için 30 milyon Euro istediği ve transfer pazarlıklarının başladığı iddia edildi.

Talisca Beşiktaş takımında sonuca etki ettiği karşılaşmalarda Beşiktaş'a da şans getiriyor. Siyah beyazlılar Spor Toto Süper Ligde Brezilyalının gole katkı yaptığı 24 karşılaşmanın 21'ini kazandı, 3'ünde beraberlik aldı ve en önemlisi de hiç ama hiç yenilmedi. Beşiktaş ayrıca, Spor Toto Süper Lig'de Talisca'nın gol attığı 17 karşılaşmanın 16'sını kazanmayı başardı. (Siyahlabeyaz)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder