İtalya'dan Beşiktaş'a 19 yaşındaki golcü: Musa Barrow - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

İtalya'dan Beşiktaş'a 19 yaşındaki golcü: Musa Barrow

Share This

İtalya U-21 Ligi’nde Atalanta formasıyla 18 maçta 23 gol atınca A takıma alınan Musa Barrow ile Beşiktaş'ın ilgilendiği iddia edildi.


siyahlabeyaz | Türkiye’de önümüzdeki yaz farklı bir transfer politikası izlenecek. Beşiktaş eli bollaştığı, Fenerbahçe iki başkanın da çalışacağı profesyoneller sayesinde, Galatasaray ise UEFA’nın bastırmasıyla “içi geçmiş” emekliliğe hazır yaşlıları transfer etmeyecek. UEFA’dan gelen “sattığın kadar al” cezası kalkan Beşiktaş ciddi anlamda gelecek vaadeden isimlerle ilgilendiği iddiaları artıyor. Bu iddiaları artıranlar ise yurt dışı kaynaklı transfer haberleri.


Beşiktaş'a 19'luk kral: Musa Barrow
Bu kez de İtalyanlar, Beşiktaş için sürpriz bir ismi gündeme getirdi… İtalya U-21 Ligi’nde Atalanta formasıyla 18 maçta 23 gol atınca A takıma alınan Musa Barrow… 19 yaşındaki oyuncu için Beşiktaş’ın yöneticilerinin bizzat Bergamo’ya gittiği ve Gabriele Zamagna (Atalanta Genel Direktörü) ile görüştükleri iddia edildi. Zamagna’nın Dortmund, Chelsea, Inter ve Juventus’un Barrow’un peşinde olduğunu söylemesine rağmen Türklerin oldukça ısrarcı davrandıkları belirtildi. (Fotospor)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder