Londra'da ilk transfer görüşmesi Talisca için! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Asbaşkan Umut Güner’in Londra’da Anderson Talisca’nın menajeri ile bir araya geleceği ve durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi. İkili öğle saatlerinde yurt dışına gitti.


siyahlabeyaz | İkilinin ilk etapta Anderson Talisca’nın menajeri ile bir araya geleceği ve durum değerlendirmesi yapacağı belirtildi. Talisca’yı almak için tüm şartları zorlamayı düşünen yönetimin yıldız oyuncunun isteyeceği ücret ve detayları öğrenecek.  Siyah-beyazlı kulüp, Şampiyonlar Ligi’ne kalabilirse tüm şartlarını zorlayarak bu futbolcuyu kadroya katmak istediği Siyah-beyazlı yöneticiler tarafından bizzat açıklanmıştı.


Talisca olmazsa alternatif isimlerin menajeri ile görüşülecek
Brezilyalı yıldızın Siyah-beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi’nde olmazsa oynamak istemediği yönündeki haberlerden dolayı yöneticilerin bu oyuncunun yerine başka isimlerin menajeri ile de burada bazı görüşmeler yapacağı kaydedildi.

Fikret Orman’dan Anderson  Talisca açıklaması
Bundan yaklaşık bir ay önce bir etkinlikte Talisca’nın transferi konusunda Başkan Orman, “Benfica ile konuşulacak konu değil. 31 Mayıs’a kadar opsiyonu kullandığımız takdirde Talisca’yı alabiliriz” şeklinde demeç vermişti.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder