Mehmet Demirkol'dan gündem yaratacak sözler: Fikret Orman, Şenol Güneş ve Fatih Terim... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Mehmet Demirkol'dan gündem yaratacak sözler: Fikret Orman, Şenol Güneş ve Fatih Terim...

Share This

Mehmet Demirkol, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.  Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Demirkol, Şenol Güneş ve Fikret Orman hakkında gündem yaratacak ifadeler kullandı.


siyahlabeyaz | Fanatik TV'de konuşan Mehmet Demirkol'un sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'ŞENOL GÜNEŞ, GALATASARAY MAÇINA ÇIKMAK İSTEMIYOR GİBİYDİ'
"Aykut hoca Beşiktaş çıkacak diyor ama Beşiktaş çıkmayacak gibi gözüküyor, bunun arkasında durmak lazım. Ben kararı doğru bulmuyorum ama Beşiktaş'ın demokratik hakkı, saygı duyuyurum. Bence sporcular oynamak ister, oynamalıydı. Şenol hoca ister diye düşünüyordum ama istemedi. Şenol hoca Galatasaray maçına da çıkmak istemiyor gibiydi"


'FATİH TERİM, DERBİ OYUNUNU BULDU'
"Galatasaray'ın iç saha karnesi sezon başından beri çok iyi.  Galatasaray hala deplasmanda kötü. Şunu söyleyebiliriz; Fatih Terim, derbi oyununu buldu. Fatih Terim burada gelişim sağladı. Şampiyonluk yarışında Galatasaray öne geçti. Galatasaray'ın Akhisar maçı var. Akhisar'ın kupada da bir final maçı var."

'FİKRET ORMAN'IN YERİNDE OLSAM...'
"Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı çok az fakat avantajı 3 maçta 9 puan kazanabilir.  Ben Fikret Orman'ın yerinde olsam Galatasaray maçından önce Şenol Güneş'le yolları ayırırdım. Şenol hocayı çok severim fakat Şenol hoca çok kırılmış. En azından, 'Hoca sen dinlen biz yardımcı hocayla çıkalım' derdim"

'BAŞAKŞEHİR, KALECİ TRANSFER EDECEK'
"Sinan Gümüş bence ilk 11'de oynayacak bir futbolcu değil. Belhanda, o hareketi Medel'e değilde Oğuzhan'a yapsaydı futbolcu hastenelik olurdu. Ben gelecek sezon takımlarımızın çok fazla transfer yapacağını düşünmüyorum. Başakşehir'in iyi bir kaleci alacağını düşünmüyorum. Volkan Babacan'ın bu sezonki performansını beğenmedim. Muslera, Başakşehir'de olsaydı şampiyonluk yolunda önemli avantaj elde ederdi"

'TERİM VE GÜNEŞ FARKLI KARAKTERDE TEKNİK ADAM'
"Fatih Terim ve Şenol Güneş farklı karakterde teknik adamlar. Birbirlerine çok yardımcı oldular. Fatih Terim, EURO 1996'da Trabzonspor kadrosundan birçok futbolcuyu kullandı. Şenol Güneş'te 2002 Dünya Kupası'nda Galatasaray'dan birçok futbolluyu kullandı"

FERNANDO VE GOMIS'E ÖVGÜ
"Galatasaray'ın genetiğinde son haftalarda şampiyonluğu kaybetmesi yok. Ligin bence en formda ismi Gomis. Fernando kendi pozisyonunda Türkiye'ye gelmiş en iyi futbolcu. Medel ve Souza iyi ama Fernando çok başka"

ŞENOL GÜNEŞ, ABDULLAH AVCI VE TALISCA SÖZLERİ
"Şenol Güneş, Beşiktaş'tan gitti gibi gözüküyor. Dedikodular; Beşiktaş'ın Abdullah Avcı'yla görüştüğü yönünde. Talisca da gitmek istiyor. Bunu Fikret Orman açıkladı" (Ajansspor)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder