Meriç Müldür: "Sanki birileri Beşiktaş'ın önünü kesti, Galatasaray'ın yolunu açtı" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Meriç Müldür: "Sanki birileri Beşiktaş'ın önünü kesti, Galatasaray'ın yolunu açtı"

Share This

Spor yorumcusu Meriç Müldür, Galatasaray ve Beşiktaş hakkında olay yaratacak bir değerlendirmede bulundu.

siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıyasıya devam ederken Galatasaray ve Beşiktaş hakkında tartışma yaratacak bir yorum geldi. Spor yorumcusu Meriç Müldür, "Sanki birileri Beşiktaş'ın önünü kesip, Galatasaray'ın yolunu açtı" dedi.

Galatasaray Haberleri: Meriç Müldür'den Galatasaray-Beşiktaş iddiası (5 Mayıs 2018)


Habertürk Gazetesi'nde değerlendirmelerde bulunan Meriç Müldür şunları söyledi:
"Galatasaray benim için artık şampiyon. Sürpriz olur mu? Elbette olabilir. Galatasaray'ın deplasman performansı ortada da bu camianın genleri de ortada. Bizim bildiğimiz Cimbom, bu havayı yakalamış Cimbom bu saatten sonra yarışı kaybetmez. Ancak şu noktayı da es geçmeyelim. Fatih Terim'in, futbolcuların emeğine, Mustafa Cengiz yönetiminin tüm olumsuz şartlara rağmen sadece şampiyonluğa odaklanıp seçimi bir kenara atmasına saygısızlık etmek istemem amma... Bütün sezonu Beşiktaş kollanıyor Başakşehir kollanıyor diye geçirdik. Beşiktaş hep üzerine oynanan takım oldu onlar da oyuna geldi. Oysa hakem kararlarından en az etkilenen takım Galatasaray'dı. Beşiktaş-Fenerbahçe kavgası Galatasaray'a yaradı. Sessiz kaldılar ‘kıs kıs' gülerek izlediler. En son Alanya maçı ortada... Muslera kırmızı kartı görse Beşiktaş maçı da farklı gelişirdi, bugün çok farklı şeyler de konuşuyor olurduk. Yani sanki birileri Beşiktaş'ın önünü kesti, Galatasaray'ın yolunu açtı." (Futbol Arena)

Beşiktaş Amblemi ile ilgili tüm bilgilere ulaşmak için tıklayınız...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder