Müge Anlı'dan Beşiktaş taraftarlarına flaş cevap! : "Benim ne alakam var bu işlerle?" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Müge Anlı'dan Beşiktaş taraftarlarına flaş cevap! : "Benim ne alakam var bu işlerle?"

Share This

Beşiktaş taraftarlarının Kayserispor maçında aleyhinde küfürlü tezahüratta bulunduğu Müge Anlı, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş taraftarlarının Kayserispor maçında aleyhinde küfürlü tezahüratta bulunduğu Müge Anlı'dan açıklama geldi. Müge Anlı ile Beşiktaş taraftarları arasında yaşanan gerilimin aradından Sinan Engin, Müge Anlı'nın Tolga Zengin'i arayıp özür dilediğini söyledi. Öte yandan Müge Anlı, Beşiktaş taraftarlarının Kayserispor maçında kendisi hakkında söylediği küfürlü sözler hakkında Beyaz TV'ye konuştu.


MÜGE ANLI'DAN BEŞİKTAŞ TARAFTARLARINA CEVAP!
Müge Anlı, Beşiktaş - Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Benim ne alakam var bu işlerle? Herkes ne dediyse ben de onu söyledim. Canları sağ olsun." diye konuştu.

Beşiktaş taraftarları Müge Anlı'ya ne dedi?
Süper Lig 32. haftasında oynanan Beşiktaş - Kayserispor maçının ilk yarısında siyah beyazlı taraftarlar 40. dakikada ATV'de yayınladığı programda Fenerbahçe derbisini tribünden izleyen ve sonrasında Tolga Zengin'i taraftarlarla tartıştığı için çıkan olaylarda bir nevi sorumlu gösteren Müge Anlı aleyhinde küfürlü tezahüratta bulundu.

ESRA EROL'A DESTEK!
Beşiktaş taraftarları Müge Anlı aleyhinde tezahüratta bulunduktan sonra bu kez Müge Anlı'ya tepki göstererek Tolga Zengin'î savunnan ve özellikle Tolga Zengin'e edilen küfürleri tasvip etmediğini söyleyen Esra Erol'a destek olarak, Esra Erol lehinde tezahüratlarda bulunmaya başladı. ÖNCEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ (Futbol Arena)

1 yorum:

  1. Ne oldu 40 besiktaslinin küfürü ağir geldi galiba bir lafi konusurken dikkat ediceksin işine bakacaksin seni alakadar etmez sen soytarilariana isine bak

    YanıtlaSil