Ne Güneş gider ne de Orman hocayı bırakır - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

"Zoru görünce bırakıp gitmek korkakların işidir. Şenol Güneş böyle bir yapıya sahip değil" diyen Ömer Güvenç Vodafone Park'ta 2-0 tamamlanan karşılaşmayı kaleme aldı...


siyahlabeyaz | Maça geleceğiz... Ama önce Beşiktaş taraftarından söz etmek istiyorum. Günlerden pazartesi, iş günü... Yağmur adeta boşalıyor. Şampiyonluk imkânsız değil ama çok zor. Buna rağmen tribünlerde 25 bine yakın taraftar. Hem futbolcularına, özellikle Şenol Güneş’e büyük destek verdiler. Güneş’e verdikleri destek, gözleri yaşartacak kadar duygusaldı.


Şenol Güneş gitmez. Zoru görünce bırakıp gitmek korkakların işidir. Şenol Güneş böyle bir yapıya sahip değil. Başkan Fikret Orman da onu bırakmaz. Çünkü Orman da vefasız biri değil. Maça gelince... Beşiktaş baştan sona kadar oynadı. Ve attığı iki güzel golle haklı olarak üpuanı aldı.

Q7’DEN MÜKEMMEL ORTA
Quaresma'nın Tosic’e yaptığı gol ortası mükemmeldi. Başka bir oyuncu böyle bir ortayı yapmaya kalksa ya lifi kopar ya dizi döner. Bu kardeşimiz amuda kalkarak bile her türlü ortayı yapar. Adriano’nun golü için söylenecek tek şey; mükemmel. Babel, Love ve Talisca, Beşiktaş’ta gerçek performansını gösteremeyen oyunculardı.

Kayserispor'a gelince... Son derece etkisiz bir futbol ortaya koydular. Beşiktaş 10 kişi kaldıktan sonra golü düşündüler. Vida’nın ve Adriano’nun Umut’a ceza sahasında yaptıkları hareket, kafalarda, “Acaba penaltı verilebilir mi?” dedirtti. (Vatan)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder