İngilizlere Cenk Tosun'u anlattı - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

TRT World'de çalışan gazeteci Samantha Johnson, İngilizlere daha önce Beşiktaş formasını giyen yıldız golcü Cenk Tosun'u tanıttı.


siyahlabeyaz | Everton'da forma giyen Cenk Tosun, Liverpool ekibinin en dikkat çeken isimleri arasına girmeye başladı. TRT World'de çalışan gazeteci Samantha Johnson, İngilizlere Cenk Tosun'u tanıttı. Samantha Johnson, Cenk Tosun hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.


Devre arasında Beşiktaş’tan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’a transfer olan Cenk Tosun, son haftalardaki formu ile Liverpool ekibindeki yerini sağlamlaştırdı. Attığı goller ve oyun içindeki mücadelesi ile Everton taraftarının da gözdesi olmaya başlayan Cenk Tosun, her geçen gün İngilizlerin dikkatini çekmeye başladı. LiverpoolEcho gazetesi, Cenk Tosun’u, Sky Sports, Bein Sports, Chelsea TV gibi ünlü kanallarda çalıştıktan sonra TRT World’e geçen İngiliz gazeteci Samantha Johnson’a sordu. Samantha Johnson, Cenk Tosun hakkında övgü dolu sözler sarf ederken, Türk futbolu ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Cenk Tosun’un Türkiye’de çok sevilen ve gurur duyulan bir futbolcu olduğunu belirten Samantha Johnson “Everton Cenk Tosun transferi ile çok iyi bir golcü ile birlikte aynı zamanda 80 milyon Türk taraftar kazandı. Türkler, Cenk Tosun nedeniyle Everton’ı destekliyor. Everton gol attığında Türkiye’de sosyal medyada trend oluyor. Cenk Tosun Türkiye’nin çocuğu, Türkiye’nin oğlu… ” şeklinde konuştu.


“BEŞİKTAŞ’I DA ANLIYORUM”
Samantha Johnson, Cenk Tosun’un tam zamanında İngiltere’ye geldiğini belirtirken “26 yaş İngiltere Premier Lig’e gitmek için en doğru zamandı… Beşiktaş’ın çok ihtiyacı olamasına rağmen onu satmasını da anlıyor. Çok iyi bir teklif aldılar. Everton harika bir transfer yaptı. Cenk Tosun’un gerçek performansını asıl gelecek sezon göreceğimize inanıyorum. Formunun zirvesindeyken muhteşem bir futbolcu oluyor” değerlendirmesinde bulundu.

Beşiktaş`ta ikinci `feda` dönemi! Radikal değişiklikler...Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk şansını zora sokan Beşiktaş'ta yönetim kurulu, yeni sezonda kemer sıkma politikası uygulayacak! Siyah-beyazlılarda ikinci feda dönemi başlayacak ve birçok değişiklik gerçekleşecek!İlgili Haberi Oku
Everton taraftarı ile Türk taraftarının benzer özellikleri olduğunu belirten Samantha Johnson, Türkiye’deki futbol hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

“İki tarafın da hayatı futbol üzerine kurulu… Türklerin futbola olan tutkusunu seviyorum. Futbol için çıldırıyorlar. Daha önce bu kadar tutkulu bir futbol ülkesi görmemiştim. Nereye gittiğinizin önemi yok. Beşiktaş’ın Almanya’daki Bayern Münih maçında gelmeyin uyarısına rağmen tribünler Türklerle dolmuştu. Üstelik sadece Beşiktaşlılar değil, Galatasaraylılar ve Fenerbahçeliler de tribündeydi…






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder