Şenol Güneş basın toplantısında suskunluğunu bozdu. Çok sert sözler... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş basın toplantısında suskunluğunu bozdu. Çok sert sözler...

Share This

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig 32. haftasında oynanan Kayserispor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. 


siyahlabeyaz | Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylara ve kendisi hakkında söylenen sözler hakkında son derece gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in Beşiktaş - Kayserispor maç sonu basın toplantısı


"İYİ OLMAKTAN YORULDUM"
İyi olmadığımı, kötü olduğumu söyleyenler var. Hiç öyle sorunum  yok. İyi değilim demek ne haddimize, şükürler olsun halimize. Çünkü çok iyi durumdayız, sağlığımda sorun yok. Üzgün olduğum konu takımın ligdeki konumu. Sanki bütün sorunları ben yaratmışım gibi. Ortada suç varken suçlu bulamayanlar, mağdur diye bana polis gönderenler, beni suçlu ilan etmeye çalıştı. Ülkemin haline üzüldüğüm için söyledim. Kötü biri değilim ama iyi olmaktan yoruldum. Yorgunluğun var mı diye sordular, evet var. İyi olmaktan yoruldum.

"BİZİ KENARA ATMAK İSTEYENLERE ASLA İSİN VERMEYECEĞİZ"
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum zanneder. Bizim kişiliğimize, mesleğimize, bu mesleğe saygı göstermeyenlerin bu meslekte olanlar tarafından dışlanması gerekirken, bizi kenara atmak isteyenlere asla izin vermeyeceğiz. Ben kaybederek büyüdüm. Hak ettiğim şeylerin elimden alındığı zaman teslim olmadım, yine de teslim olmayacağız. Susarak konuşmak istiyorum, yoksa kırıcı olmaktan korkuyorum. Haksızlığa isyan ediyorum çünkü.

"KÜFÜRÜ KINIYORUM"
Bugüne kadar taraftarlarımız bize çok büyük destek oldular. Hepsine teşekkür ediyorum. Ancak şiddete ve küfürü kınadığımı söylüyorum. Bu bizim taraftarımız da olsa söylemek zorundayım. Bu konuda örnek olmak zorundayız.

"5 TANE ÇANIN ÇALDIĞI ADALETİN ÖLDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM"
Sabırlı olmamız haksız olduğumu göstermez. Kimse de bizim gücümüzü ve sabrımızı zorlamasın. Basın mensuplarına da saygısızlık yapmak istemiyorum. Medyanın da olduğu yerde yüz yüze gelelim. Madem ki bir olay var deniyor, herkesle yüz yüze konuşmaya hazırım. Mahçup olacağım bir konu yok. Beni başka bir yere sıkıştırmak isteyenler, o hastaneye gitsin ve raporları alsın. O belgeleri zamanında hepinize vereceğim. Biz suçlu değiliz. Alttan alıyoruz ki, herkes sakin olsun. Edeple, edepsizi ayıramazsak kargaşa olur. Bize çıkın sahaya diyenler, haklıyla haksızı ayırsınlar. Çünkü ben milli takımdayken hukukun gücü mü gücün hukuku mu diye sorduklarında gücün hukukuna inanıyordum. Bugün ise 5 tane çanın çaldığı adaletin öldüğünü düşünüyorum. ÖNCEKİ HABERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ (Futbol Arena)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder