Şenol Güneş'in Orkan Çınar kararı belli oldu! - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'in Orkan Çınar kararı belli oldu!

Share This

Beşiktaş'ın ligin ikinci yarısında Atiker Konyaspor'a kiraladığı Orkan Çınar hakkında kararını veren Şenol Güneş, yeni sezonda genç futbolcuyu kampa götürecek.


siyahlabeyaz | ​Beşiktaş'ın bu sezon başında transfer ettiği ve ligin ikinci yarısında Atiker Konyaspor'a kiraladığı Orkan Çınar, Mehmet Özdilek ve Sergen Yalçın döneminde de yeşil beyazlılarda ilk 11'de yeterince şans bulamadı. Ancak genç futbolcu oyuna sonradan girdiği her maçta performansıyla skora etki etmeyi başardı.

Sezon sonunda yeniden Beşiktaş'a dönecek olan Orkan Çınar hakkında ise Şenol Güneş kararını verdi. Deneyimli teknik adam Orkan Çınar'ın potansiyeline güvenerek yeni sezon kampına genç futbolcuyu götürme kararı aldı.


Atiker Konyaspor'da özellikle bu sezon oyuna sonradan girdiği maçlarda performansıyla skora etki etmeyi başaran genç futbolcunun yeni sezonda Beşiktaş'ta daha fazla forma şansı bulması bekleniyor. (Futbol Arena Özel)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder