Şenol Güneş'ten yönetime çarpıcı Lens kararı : "Bu kez benim dediğimi yaparsak...!" - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Şenol Güneş'ten yönetime çarpıcı Lens kararı : "Bu kez benim dediğimi yaparsak...!"

Share This

Beşiktaş, Lens için karar aşamasında... İbrahim Üzülmez'in talebiyle Jeremain Lens'e talip olan Rizespor, Beşiktaş yönetiminin kararını bekliyor.


siyahlabeyaz | 4 yıllık daha sözleşmesi bulunan Hollandalı oyuncu için Şenol Güneş kararını devre arasında vermiş ve Orkan'ın takımda tutulup Lens'in gönderilmesini istemişti. Yönetim ise halen çok büyük yatırım yaptığı Lens'in en azından bir sezon daha şansı hak ettiğine inanıyor. Güneş'in yönetime "Bu kez benim dediğimi yaparsak, avantajlı duruma geçeriz" dediği öğrenildi.


BEŞİKTAŞ BÖYLE BİR TOSIC’İ KAYBETTİ
Üzerine gelen sayısız stopere rağmen Beşiktaş forması giymeyi sürdüren Disko Tosic, Çin’e gitti… Vida ve Mitrovic gibi Beşiktaş’ta forma giymesi imkansız isimler dururken Tosic’in satılması hayretler içinde bıraktı.

Siyah-beyazlılar 66 maçta 79.77 top kapma, 82.3 isabetli pas, 2.1 pas arası, 5.4 ikili mücadele kazanma oranı ve 3 uzaklaştırma ile oynayan defansın her daim dinamosu Tosic’i kaybetti.

CLUB BRUGGE’DAN MITROVIC İÇİN 1.5 MİLYON EURO
Tosic’i 5 milyon euro’ya Çin’e satan Beşiktaş’a Club Brugge’dan ise kötü haber geldi. Belçika ekibi 4.5 milyon euro satın alma bedeli olan Matej Mitrovic için siyah-beyazlılara 1.5 milyon euro teklif etti. Beşiktaş bu teklifi kabul etmezse Mitrovic, Dünya Kupası’ndan sonra dönecek.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder