Süper Lig'de yeni sezona 'Beşiktaşlı' teknik direktör damgası - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Süper Lig'de yeni sezona 'Beşiktaşlı' teknik direktör damgası

Share This


Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezonda da ağırlıkla Beşiktaş ile özdeşleşmiş teknik adamlar görev yapacak.


siyahlabeyaz | Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda Beşiktaş'ta futbol oynamış, teknik direktörlük yapmış ve siyah beyazlı kulüple özdeşleşmiş isimlerin birçoğu teknik direktör olarak görev yapacak. Süper Lig'de şu an itibariyle gelecek sezon çalışacak teknik direktörler arasında siyah beyazlı takımda futbol oynamış veya teknik adamlık yapmış 6 ismin görev yapması kesinleşti.


BEŞİKTAŞ GEÇMİŞİ OLAN TEKNİK ADAMLAR
Süper Lig'de gelecek sezon Bursaspor'da Samet Aybaba, Kayserispor'da Ertuğrul Sağlam, Göztepe'de Bayram Bektaş, Atiker Konyaspor'da Sergen Yalçın , Çaykur Rizespor'da İbrahim Üzülmez ve Sivassporda ise Tamer Tuna görev yapacak. Bu 6 ismin de ortak noktası futbolculuk veya teknik direktörlük dönemlerinde Beşiktaş ile çalışmış olmaları.

Samet Aybaba ve Ertuğrul Sağlam siyah beyazlı takımda hem teknik direktör, hem de futbolcu olarak görev yaptı. Bayram Bektaş, Sergen Yalçın ve İbrahim Üzülmez ise uzun yıllar Beşiktaş'ta forma giydi.

ADAYLAR ARTABİLİR
Gelecek sezon görev yapacak 6 ismin dışında Rıza Çalımbay, Mehmet Özdilek ve John Toshack'ın da isimleri çeşitli Süper Lig takımlarıya anılıyor. (Futbol Arena)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder