Talisca eşyalarını topladı... - Son Dakika Beşiktaş Haberleri, Transfer, Puan Durumu ve Fikstür | siyahlabeyaz.net

Talisca eşyalarını topladı...

Share This

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın geleceğiyle ilgili planlarını belirledi. Talisca, Roma'ya transfer olacak mı?


siyahlabeyaz | BJK Transfer Haberleri aramalarında Anderson Talisca'nın geleceğiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Siyah beyazlı yönetim, Brezilyalı futbolcunun bonservisiyle ilgili planını belirledi.


BJK Transfer: Beşiktaş, Talisca'nın bonservisini alacak mı?
Beşiktaş'ın iki sene önce kiralık olarak kadrosuna kattığı Anderson Talisca'nın kiralık sözleşmesi sona eriyor. Siyah beyazlılar, Benfica ile yapılan protokol gereği 21 milyon Euro bonservis bedeli ödemesi ve oyuncuyla da anlaşması halinde transferde öncelik sahibi. Fakat Beşiktaş bu hakkını oyuncuyu başka bir takıma satmak için kullanmayı planlıyor. Bu doğrultuda Talisca'ya talip olan Roma ile geçtiğimiz hafta görüşme yapıldı. Beşiktaş, Roma ile belirli bir fiyata anlaşarak Talisca'nın bonservisini alacak ve bu transferden gelir elde edecek.

TALISCA EŞYALARINI TOPLADI
Brezilyalı yıldız oyuncu da Beşiktaş'tan ayrılma konusunda kararını verdi ve eşyalarını toplamaya başladı. Talisca, sosyal medya hesabından da taraftarlara veda niteliğinde paylaşımlarda bulunarak, "Beşiktaş'ı asla unutmayacağım" demişti.

Talisca Beşiktaş'ta kaç gol attı?
Talisca bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper lig'de 32 maçta 13 gol atakren, 4 asist yaptı. Brezilyalı yıldız Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 4 gol kaydederken, toplamda ise siyah beyazlı formayla bu sezon 46 maçta 19 gol atıp, 5 asist yaptı. (Futbol Arena Özel)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder